News55 > Nyheter

Thursday, 17 June, 03:58

News55 - 12 maj 21 kl. 13:11

Myndigheter förlänger hemmajobb över sommarenRegeringen vill att så många anställda vid statliga myndigheter som möjligt ska jobba hemifrån. I slutet av förra året fick myndigheterna i uppdrag att vidta åtgärder för att möjliggöra det. Uppdraget gällde först till den 1 juli, men nu förlängs det ti. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Myndigheter, förlänger, hemmajobböver , sommaren

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

“Barnen påverkade av det som hände Christian”

De dramatiska bilderna när den danska landslagsstjärnan Christian Eriksen fick hjärtstillestånd gick rakt ut i tv-rutorna. På skolorna har lärare fått prata med barnen om upplevelsen. – Barnen blev väldigt påverkade av det som hände Christian, säger lär….

News55 - 30 minuter sedan

Misstänkt skottlossning i Västerås

Polisen i Västerås larmades vid midnatt om en skottlossning i Råby i Västerås. På platsen kunde man konstatera att vapen hade avfyrats, men ingen skadad person har påträffats och ingen är gripen för händelsen. – Vi är kvar där ute för utredningsåtgärder….

News55 - 1 timme sedan

Protester mot polisvåld sprids i Tunis

Oroligheterna i Tunisiens huvudstad Tunis växer och protesterna mot polisvåld har spridits till flera fattiga stadsdelar. Protesterna utbröt för mer än en vecka sedan i stadsdelen Sejoumi i Tunis. På onsdagen utbröt protester även i Ettadhamen och Intil….

News55 - 1 timme sedan

Tidningstoppar gripna i Hongkong

Hongkongpolisen har gripit fem chefer vid den prodemokratiska tidningen Apple Daily, inklusive chefredaktören Ryan Law, uppger lokala medier. Hongkongpolisen bekräftar att man gripit fyra män och en kvinna i åldrarna 47 till 69 år. De greps under brotts….

News55 - 1 timme sedan

Man anhållen för mordförsök

En man i 35-årsåldern i Piteå har anhållits, misstänkt för mordförsök, skriver polisen på sin hemsida . Polisen larmades under kvällen om ett bråk och på platsen greps en man, som under tidig natt anhölls. En man i 30-årsåldern fick efter bråket föras t….

News55 - 1 timme sedan

Nadella får mer makt över Microsoft

Microsofts vd Satya Nadella har valts till styrelseordförande för bolaget, och stärker därmed sitt makt över det. Nadella ska använda sin "djupa förståelse för verksamheten för att lyfte de rätta strategiska möjligheterna och identifiera nyckelrisker",….

News55 - 2 timmar sedan

Låg effekt för Curevacs vaccin

Vaccinet från tyska Curevac når bara 47 procents skyddseffektivt och uppfyller inte kriterierna för att godkännas. Det visar siffror från en studie gjorde på 40 000 personer, rapporterar Reuters. Resultatet kan påverka tillgången till vaccin i EU och Sv….

News55 - 2 timmar sedan

Inflation i Brasilien – räntan höjs

Brasiliens centralbank höjer sin viktigaste styrränta Selic med 0,75 procentenheter, till 4,25 procent. Höjningen gör att räntan nästan är i paritet med förpandeminivån på 4,5 procent i januari 2020. Vid nästa möte i augusti räknar den nio personer star….

News55 - 2 timmar sedan

Sjömina upptäckt utanför Härnösand

En seglare gjorde en ovanlig upptäckt utanför Härnösand på onsdagen. I vattnet kom nämligen en drivande sjömina, rapporterar SVT Västernorrland . Seglaren larmade Försvarsmakten som under kvällen kunde lokalisera minan runt 300 meter från land.

News55 - 2 timmar sedan

Tolv jihadister dödade

Tolv jihadister har dödats i en gemensam insats där soldater från Frankrike och Niger deltagit i gränsområdet mellan Niger, Mali och Burkina Faso. En nigerisk soldat dog också i striderna, uppger Nigers armé. Frankrikes militär uppger att man gripit Dad….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.