Nyan > Svenskfinland

Thursday, 17 June, 04:19

Nyan - 12 maj 21 kl. 13:15

Lättade restriktioner för restaurangernaFinlands regering beslutade i dag att ändra begränsningarna för restaurangernas öppettider och serveringstiderna för alkohol. Det betyder att alla förplägnadsrörelser på Åland får servera alkoholdrycker till klockan 24 och hålla öppet för kunder till klockan 01 från och med i morgon, torsdag 13 maj. Det skriver landskapsregeringen i ett pressmeddelande. Finlands regering har 12.5.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åland, TEXT, Karlsson, FFF, Nya Åland, Jquery, ‚annat, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lättade, restriktionerför , restaurangerna

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 8 timmar sedan

Ett nytt coronafall på onsdagen

Ett nytt coronafall har upptäckts på Åland. Det meddelar Jeanette Pajunen, direktör för Ålands hälso- och sjukvård på onsdagskvällen. Fallet hör till en känd smittkedja.

Nyan - 14 timmar sedan

Måns Zelmerlöw kommer till Rockoff

Mellovinnaren, allsångsledaren med mera Måns Zelmerlöw är bokad till årets Rockoff-festival i Mariehamn. Mariehamn finns med på listan över Zelmerlöws turnédatum sommaren 2021. Rockoffdatumet är den 29 juli.

Nyan - 14 timmar sedan

Misstroendeyrkande röstades ner

Omröstningen om liberalernas och socialdemokraternas misstroendeyrkande slutade med 8 röster för yrkandet och 17 mot. Två ledamöter, Anders Eriksson (ÅF) och Stellan Egeland (Ob) avstod. Tre var frånvarande.

Nyan - 16 timmar sedan

Teater Alandica tar nya tag

Efter en tuff pandemitid ser Teater Alandica framtiden an med tillförsikt.Linjerna för den fortsatta verksamheten drogs upp under föreningens årsmöte nyligen.Man har mycket på gång, visar det sig.

Nyan - 19 timmar sedan

Ryska konsulatet i ropet

Är ryska konsulatet på Åland ett hot mot Finlands suveränitet?Den frågan ställer sig författaren, akademikern och tidigare riksdagsledamoten Jukka Tarkka i en insändare. .

Nyan - 20 timmar sedan

Skogsbrandvarning utfärdas

Från och med onsdagen den 16 juni klockan 06:00 gäller skogsbrandvarning i landskapet Åland. Det skriver landskapsalarmcentralen i ett pressmeddelande. TEXT: Patrik Palmén patrik.

Nyan - 22 timmar sedan

Ålands Radio överväger flytt till Posten i Sviby

10 procent: så mycket minskar Ålands Radio och Tv:s intäkter i år jämfört med tidigare år, enligt bolagets egna beräkningar. Bolaget utreder nu möjligheten att spara pengar genom att flytta till Åland Posts lokaler i Sviby. .

Nyan - Igår: 17:00

Ny ägartrio på Smådjurskliniken

Ålands Smådjursklinik ägs och drivs sedan den 1 juni av Anna Ridderborg, Karin Skaglund och Anna Nilsson-Hagman.– Det känns riktigt bra att lämna över till det här gänget, säger förra ägaren Rosalie Palmer. .

Nyan - Igår: 15:46

Extrafärja på Enklingelinjen

Eftersom den ordinarie färjan m/s Tuuli på linjen mellan Enklinge och Kumlinge för tillfället inte kan ta tunga fordon ombord har Ålandstrafiken satt in en extra färja den 21 juni för att kunna frakta sopbilen och annan tung trafik. Färjan kommer finnas på plats mellan 07-17. Ålandstrafiken meddelar i ett pressmeddelande att man ska kontakta besättningen på telefonnummer 040 049 2739 för transport.

Nyan - Igår: 15:35

Ny naturkurs på folkhögskolan

I höst kommer man kunna läsa den nya kursen ”Hållbar naturturism” på Ålands folkhögskola i Finström. Ålands folkhögskola skriver i ett pressmeddelande att kursen ”riktar sig till vuxna som vill ta emot, leda och guida turistgrupper på ett hållbart sätt på Åland.” Undervisningen kommer till största del ske utomhus och kommer bland annat innehålla aktiviteter som paddling, cykling och vandring.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.