Dagens Media > Ekonomi

Monday, 21 June, 06:41

Dagens Media - 12 maj 21 kl. 13:04

Det stormar kring danska Børsen – affärstidningen har fuskat med coronastödet visar utredningEn internutredning konstaterar att den danska affärstidningen Børsen delvis har fuskat till sig sitt coronastöd. Nu avskedas fyra anställda avskedas..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Børsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det stormarkring , danska, Børsen, affärstidningenhar , fuskatmed , coronastödet visar utredning

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

Ola Andersson: Facebook öppnar dörren till helt nya annonsvärldar – det innebär det på sikt

I veckan presenterade Facebook två nyheter som gör att sociala medier-nätverket lyfter sitt annonsgame till helt nya nivåer. Den digitala experten Ola Andersson analyserar vad det får för långsiktiga konsekvenser..

Dagens Media - I förrgår: 17:03

TU välkomnar flera av M-förslagen: ”Låter lovande”

TU är positiva till flera av Moderaternas mediepolitiska förslag, bland annat det om att SVT och SR ska dela med sig av innehåll: ”Ett effektivt nyttjande av journalistiken”, säger tf vd Thomas Mattsson till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 15:12

Sofia Wadensjö Karén om M:s skrotningsförslag: ”Handlar om något större än UR:s existens”

Moderaternas förslag att lägga ned Utbildningsradion (UR) upprör vd:n Sofia Wadensjö Karén: ”Ogenomtänkt och helt utan analys. Det handlar inte bara om UR:s existens utan om något större”, säger hon..

Dagens Media - I förrgår: 15:14

Här är veckans viktigaste medienyheter

Dagens Media intervjuar bland annat Jimmie Åkesson, Stefan Löfven och Amanda Lind i ett stort tema om politik, demokrati och affärer. Dessutom bjuder veckan på fotboll, nya Orvesto-siffror, Bulletins sinande kassa – och en spaning från Nicklas Hermansson..

Dagens Media - I förrgår: 14:12

Medie-enkäten: Så vill riksdagspartierna förändra kulturpolitiken

FRÅGA 5/5. Moderaterna vill se en ny utredning av kulturpolitiken, Centerpartiet vill ha skattereduktion för gåvor till ideella föreningar, medan Vänsterpartiet föreslår ett kulturlyft i skolan. Det är några av förändringarna som riksdagspartiernas mediepolitiska talespersoner önskar..

Dagens Media - I förrgår: 13:44

Cecilia Sundström lämnar Wavemaker för Facebook

Wavemakers vd Cecilia Sundström lämnar Group M-byrån för ett jobb på Facebook.

Dagens Media - 17 jun 21 kl. 07:43

Stefan Melesko: Så ser mediemakten ut i Sverige i dag

Varken ägandet eller ägarformen är avgörande för hur stor betydelse ett mediehus har. Hur strategin ser ut och efterlevs liksom företagets storlek är viktigare. Det skriver Stefan Melesko, som har analyserat den svenska mediekartan..

Dagens Media - I förrgår: 07:19

Leif Holmkvist: ”Om Moderaterna utformar sin mediepolitik som 'SD light' spelar de bort sina förhandlingskort”

Moderaterna är totalt kluvna i frågan om public service. I partiet finns både de som försvarar och de som helt vill lägga ner public service, skriver Leif Holmkvist. Det mediepolitiska programmet är ett halvår försenat, men ”ska presenteras före sommaren”..

Dagens Media - 16 jun 21 kl. 14:13

Han tvingades lämna annonsbolag: Här är medieräven Alexis Logothetis nya vd-jobb utanför mediebranschen

Efter att i slutet av förra året ha fått lämna Getonboard, ett bolag inom reklamannonsering på SJ-tåg, har mediebranschveteranen Alexis Logothetis nu fått nytt jobb som vd för nystartade bolaget Fintech Factory, verksamt inom outsorcad finansteknik..

Dagens Media - I förrgår: 12:52

Telia har ändrat färdriktning – kan vara på väg att sälja TV4 efter interna motsättningar

Alltmer pekar mot att Telia kommer att sälja TV4. Det hävdar flera välplacerade källor som Dagens Media har talat med. I ursprungsplanen ingick att byta ut TV4:s högsta ledning med vd:n Casten Almqvist, men sedan dess har många av de initiala idéerna skrotats – och murarna runt TV4 har vuxit sig allt högre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.