News55 > Nyheter

Tuesday, 22 June, 08:57

News55 - 12 maj 21 kl. 12:50

VM-tävlingen i Höljes flyttas till augustiTävlingsschemat för VM-serien i rallycross har ändrats på grund av coronapandemin. Starten skjuts upp med en dryg månad och den svenska deltävlingen i värmländska Höljes blir därför flyttad från början av juli till 21–22 augusti. Då hoppas arrangören at. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Höljes, VM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VM-tävlingeni , Höljes, flyttastill , augusti

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Migrantbarn vittnar om trängsel och dålig mat

Trängsel, dålig mat, brist på rena kläder och depression drabbar ensamkommande barn som förs till tillfälliga boenden i USA, enligt 17 vittnesmål som lämnats in till domstol. Barnen som vittnar är mellan 9 och 17 år och kommer från länder som Guatemala,….

News55 - 5 minuter sedan

Här sköts man på frisersalong

En maskerad person med vapen klev in på en frisörsalong och sköt. Nu har den rättsliga bedömningen skett, uppger SVT Nyheter..

News55 - 15 minuter sedan

Utøya-monumentet blir inte klart i tid

Minnesmärket för terrordådet på norska Utøya blir inte färdigställt till tioårsdagen för dådet. Därför blir det heller ingen officiell invigning av monumentet i sommar. Anledningen till förseningen uppges vara pandemin, som har försvårat processen.

News55 - 15 minuter sedan

Rapport: Sveriges beredskap måste stärkas

Sveriges civila beredskap för kriser måste stärkas. Det skriver Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) i en rapport som lämnats till regeringen. Klimatförändringar, hot mot vår hälsa, cyberangrepp och informationspåverkan är några av de krise….

News55 - 15 minuter sedan

Sydney förlänger munskyddskrav inomhus

Australiens mest folkrika delstat New South Wales (NSW) rapporterar tio nya fall av covid-19 där de drabbade har smittats lokalt. Myndigheterna förlänger nu kravet på att bära munskydd i storstaden Sydney med en vecka. Åtta av de tio personerna tillhör….

News55 - 15 minuter sedan

Ett av tolv barn har skuldtyngd förälder

Nära 177 000 barn i Sverige har minst en förälder som har skulder hos Kronofogden eller genomgår skuldsanering, enligt ett pressmeddelande från myndigheten. Det är en minskning med tre procent jämfört med i fjol, men fortfarande växer vart tolfte barn u….

News55 - 3 timmar sedan

Ingen gripen efter knivhuggning i Malmö

Det finns ingen gripen eller misstänkt efter nattens knivhuggning i Malmö. En man i 25-årsåldern höggs flera gånger utomhus i området Almgården i östra Malmö. – Det var mycket blod på platsen.

News55 - 30 minuter sedan

EU vill minska mängden brittisk tv och film

EU har inlett en process för att minska mängden brittisk tv och film som visas i Europa efter brexit, eftersom mängden brittiska produktioner ses som oproportionella och ett hot mot Europas kulturella mångfald. Storbritannien är Europas största producen….

News55 - 45 minuter sedan

Region VG öppnar för vaccination för 40-plus

Västra Götalandsregionen öppnar nu för vaccination mot covid-19 för personer födda 1981 eller tidigare. "Vi har kommit så pass långt i nuvarande åldersgrupper att vi nu kan släppa på ytterligare en åldersgrupp. Det känns bra att få chans att erbjuda fle….

News55 - 45 minuter sedan

Stålverk i Hofors vätgaspionjär

Stålbolaget Ovako bygger Sveriges största anläggning för produktion av vätgas i anslutning till bolagets verksamheter i Hofors i Gästrikland. Vätgasprojektet görs i samarbete med Volvo, Hitachi ABB Power Grids, H2 Green steel och Nel Hydrogen, enligt et….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.