UNT > Nyheter

Wednesday, 23 June, 12:47

UNT - 12 maj 21 kl. 12:39

Nät ska fånga upp coviddöda ur GangesOmkring 70 kroppar, förmodligen covid-19-döda, spolades tidigare i veckan upp på floden Ganges strand..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Ganges

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nätska , fångaupp , coviddödaur , Ganges

Fler nyheter från UNT

UNT - 10 minuter sedan

Utpekad Vårbyledare kvar i häkte

Södertörns tingsrätt har beslutat att en 32-årig man som pekats ut som ledare för det kriminella Vårbynätverket, och som står åtalad för grov och omfattande brottslighet, ska sitta fortsatt häktad..

UNT - 15 minuter sedan

Kyrkans ursäkt till samer följs av förändring

Svenska kyrkans beslut i början av juni om att be det samiska folket om ursäkt för historiska oförrätter följs nu av flera åtgärder..

UNT - 15 minuter sedan

Katalanska separatister lämnar fängelset

De separatister som fängslades för sin roll i Kataloniens självständighetsförsök har lämnat fängelset sedan de benådats av den spanska regeringen..

UNT - 15 minuter sedan

Polisen vill skapa lugn efter Boråsupplopp

Polisen har flera uppslag att gå vidare på efter tisdagskvällens upplopp på Norrby i Borås. –Det kan bli gripanden i efterhand, vi har en del material att titta på, säger lokalpolisområdeschef Mattias Ramsö till Borås Tidning..

UNT - 30 minuter sedan

Efter duons isolering: Kramas är nog inte bra

Englands Mason Mount och Ben Chilwell missade gruppavslutningen mot Tjeckien efter att ha varit i nära kontakt med Skottlands Billy Gilmour som testats positivt för covid-19. Sverige vill inte ha ett liknande scenario. –Det är inte bra att trilla dit som de har gjort, säger förbundskapten Janne Andersson..

UNT - 30 minuter sedan

Iran: Sabotageförsök mot atomorganisation

Iran har avvärjt ett planerat sabotage vid en byggnad tillhörande landets atomenergiorganisation AEOI, uppger statlig tv..

UNT - 30 minuter sedan

Inget krav på vaccin på klimatmöte

Under första veckan i november äger FN:s klimatmöte rum i den skotska staden Glasgow..

UNT - 1 timme sedan

Lastbil stillastående på E18

Det är problem i trafiken på E18 mellan Ekolsundsbron och trafikplats Grillby i riktning mot Västerås..

UNT - 45 minuter sedan

Stort kokainbeslag i Göteborgs hamn

Dolt i en container med granulat fanns även tre jutesäckar med totalt 150 kilo kokain. Fyndet, som gjordes i Göteborgs hamn i april, är ett av de största enskilda kokainbeslagen som Tullverket gjort..

UNT - 45 minuter sedan

Svenska fans drabbade av covid – marsch inställd

Två svenska fans på plats i Sankt Petersburg har testat positivt för covid-19. Något som stoppar den svenska supportermarschen till kvällens match mot Polen. "Vi önskar att alla tar detta på största allvar", skriver den svenska klacken Gula väggen på Instagram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.