SvD > Ekonomi

Monday, 21 June, 05:25

SvD - 12 maj 21 kl. 12:15

Viking Line-färjan Mariella säljs
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Line, Mariella

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viking, Line-färjan, Mariella, säljs

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Begagnade elbilar allt billigare

Begagnade elbilar blir allt billigare, samtidigt som begagnade bensinbilar blir dyrare.– Sedan pandemins utbrott har vi sett sjunkande priser på elbilar, säger Daniel Odsberg, försäljningschef på bilförmedlaren Kvdbil..

SvD - 11 timmar sedan

Bolund: Oacceptabelt att vi har avfallsgangsters

Brinnande sopor. Nedmalda batterier. Giftig lera.

SvD - 15 timmar sedan

Nytt bud i strid om Suezblockering

SvD - 20 timmar sedan

Apple Daily i kris efter frysta tillgångar

Den prodemokratiska Hongkongtidningen Apple Daily har bara pengar nog att hålla verksamheten flytande i ”några få veckor” och kan få problem att betala sina anställda..

SvD - 20 timmar sedan

Stora brister bland båtförsäkringarna

Missvisande marknadsföring, otillåtna villkor och faktablad som inte låter sig jämföras med varandra – en ny granskning av Konsumentverket avslöjar stora brister hos landets ledande båtförsäkringsbolag..

SvD - 23 timmar sedan

Nytt bakslag – försvaret nobbar vindkraft

Allt som oftast åker vindkraftsbyggarna på bakslag. Försvaret pekas ut som den värst motsträviga.– Vi vet inte riktigt varför vi får nej, eller vad vi ska göra.

SvD - Igår: 00:15

Härskarteknik kan ligga bakom kollegans beteende

Hon trivs på jobbet men kollegan förpestar arbetsmiljön. Nu har det gått så långt att hon funderar på att sluta. Beror allt på härskarteknik?.

SvD - Igår: 00:15

”Vill att sonen ska få 75 procent, dottern 25”

Mamman vill att sonen ska ärva mer än dottern av medel på bank, aktier, tavlor och antikviteter. Fullt möjligt via ett testamente, svarar SvD:s familjeadvokat Caroline Elander Knip..

SvD - Igår: 00:15

Prisad klimatfond investerar i kinesisk kolkraft

Handelsbankens miljöfond har lockat till sig hundratusentals svenska sparare. Samtidigt investerar den miljarder i ett bolag som besitter två kolkraftverk. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.