News55 > Nyheter

Tuesday, 22 June, 09:18

News55 - 12 maj 21 kl. 12:14

Viking Line-färjan Mariella säljsViking Line, som trafikerar Östersjön, har haft det riktigt tufft under pandemin då restriktioner stoppat resor mellan Sverige och Finland. Nu säljer det krisdrabbade rederiet sin färja Mariella till Corsica Ferries. Priset för färjan är 19,6 miljoner e. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Line, Mariella, Östersjön, Sverige, Finland, Corsica Ferries

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viking, Line-färjan, Mariella, säljs

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

11 000 med postcovid inom primärvården

Över 11 000 patienter har fått en diagnos för långtidscovid i primärvården under det senaste halvåret. Det visar ny statistik från Socialstyrelsen. Majoriteten av dem som får postcovid inom primärvården är kvinnor, medan det finns en liten övervikt av m….

News55 - 3 timmar sedan

Palmeutpekande får svidande kritik av JO

För ett år sedan pekades Stig Engström ut som statsminister Olof Palmes trolige mördare. JO har nu granskat utpekandet under pressträffen och är mycket kritisk till hur chefsåklagaren presenterade beslutet att lägga ned förundersökningen. JO konstaterar….

News55 - 3 timmar sedan

JO mycket kritisk mot Palmeutpekande

Under den pressträff som satte stopp för utredningen av mordet på Olof Palme pekades Stig Engström ut som den trolige mördaren. JO har nu granskat utpekandet under pressträffen och är mycket kritisk till hur chefsåklagaren presenterade beslutet att lägg….

News55 - 30 minuter sedan

Migrantbarn vittnar om trängsel och dålig mat

Trängsel, dålig mat, brist på rena kläder och depression drabbar ensamkommande barn som förs till tillfälliga boenden i USA, enligt 17 vittnesmål som lämnats in till domstol. Barnen som vittnar är mellan 9 och 17 år och kommer från länder som Guatemala,….

News55 - 30 minuter sedan

Här sköts man på frisersalong

En maskerad person med vapen klev in på en frisörsalong och sköt. Nu har den rättsliga bedömningen skett, uppger SVT Nyheter..

News55 - 30 minuter sedan

Utøya-monumentet blir inte klart i tid

Minnesmärket för terrordådet på norska Utøya blir inte färdigställt till tioårsdagen för dådet. Därför blir det heller ingen officiell invigning av monumentet i sommar. Anledningen till förseningen uppges vara pandemin, som har försvårat processen.

News55 - 45 minuter sedan

Rapport: Sveriges beredskap måste stärkas

Sveriges civila beredskap för kriser måste stärkas. Det skriver Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) i en rapport som lämnats till regeringen. Klimatförändringar, hot mot vår hälsa, cyberangrepp och informationspåverkan är några av de krise….

News55 - 45 minuter sedan

Sydney förlänger munskyddskrav inomhus

Australiens mest folkrika delstat New South Wales (NSW) rapporterar tio nya fall av covid-19 där de drabbade har smittats lokalt. Myndigheterna förlänger nu kravet på att bära munskydd i storstaden Sydney med en vecka. Åtta av de tio personerna tillhör….

News55 - 45 minuter sedan

Ett av tolv barn har skuldtyngd förälder

Nära 177 000 barn i Sverige har minst en förälder som har skulder hos Kronofogden eller genomgår skuldsanering, enligt ett pressmeddelande från myndigheten. Det är en minskning med tre procent jämfört med i fjol, men fortfarande växer vart tolfte barn u….

News55 - 3 timmar sedan

Ingen gripen efter knivhuggning i Malmö

Det finns ingen gripen eller misstänkt efter nattens knivhuggning i Malmö. En man i 25-årsåldern höggs flera gånger utomhus i området Almgården i östra Malmö. – Det var mycket blod på platsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.