News55 > Nyheter

Friday, 18 June, 11:43

News55 - 12 maj 21 kl. 10:06

Amerikansk inflation skapar oroInflationen i USA har klättrat upp till nivåer som gör marknaden nervös. I dag kommer april-siffran. - Frågan är om det här är tillfälligt eller permanent, säger Robert Bergqvist, chefsekonom på SEB. Den amerikanska inflationen har spökat en tid. När de. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
USA, Robert Bergqvist, SEB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amerikansk, inflation, skapar, oro

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Flygbolaget Bra får ny vd

Flygbolaget Bra får ny vd. Det blir Ulrika Matsgård, kommersiell chef i bolaget, tar över vd-stolen efter Geir Stormorken. Hon tillträder den 1 juli.

News55 - 11 jun 21 kl. 13:14

Sex dagars ledighet per år till föräldrar

Regeringen lämnar förslag om familjeveckan. Där föreslås en ny föräldrapenningsförmån där två föräldrar får tre dagar var per år medan en ensamstående föräldrar får sex dagar. Statsminister Stefan Löfven (S) presenterade nyheten på en digital pressträff….

News55 - 15 minuter sedan

Svensk tekniksektor högst värderad i Europa

Sverige har gått om Storbritannien som det land i Europa med högst värderade teknikbolag, enligt investmentbanken GP Bullhound årliga rapport om Europas tekniksektor. Per den 12 maj hade de svenska teknikbolagen i undersökningen ett sammanlagt värde av….

News55 - 15 minuter sedan

Löfven och Baudin håller pressträff

Statsminister Stefan Löfven (S) har kallat till en digital pressträff tillsammans med Kommunals ordförande Tobias Baudin klockan 11:30. Det är inte känt vad pressträffen kommer att handla om..

News55 - 15 minuter sedan

Skövdespelare riskerar dopningsavstängning

Även b-provet var positivt. Nu riskerar IFK Skövdes Richard Hanisch avstängning för dopning. Handbollsligaspelaren testade positivt under SM-slutspelet.

News55 - 30 minuter sedan

Coronastödet lyfter i EU

Vändpunkten är här, hoppas EU-ledningen när det gemensamma coronastödet nu ska rullas ut. För Sverige väntar de första pengarna sannolikt i höst. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen är på rundresa i medlemsländerna och har på tre dagar hunn….

News55 - 3 timmar sedan

Miljontals på flykt i hemlandet under pandemin

Samtidigt som pandemin inneburit strängare gränskontroller har antalet människor som tvingats lämna sina hem fortsatt att öka. Antalet flyktingar har fördubblats på ett årtionde, larmar FN. – Allting annat har stannat av (med anledning av pandemin), säg….

News55 - 30 minuter sedan

Flera döda i båtolycka utanför Lanzarote

Minst tre personer har omkommit i en båtolycka utanför Lanzarotes kust, enligt räddningstjänsten. En av de döda var en kvinna som tros ha varit gravid. Ytterligare fem personer saknas.

News55 - 6 timmar sedan

Fängelse och friande för Norrköpingsmord

Sex personer som åtalats för mord och mordförsök i april 2020 i Norrköping döms till långa fängelstraff. För fyra av dem har påföljden bestämts till livstids fängelse och för två av dem till fängelse i 16 år. Tingsrätten har i domen ogillat åtalet för m….

News55 - 5 timmar sedan

Friades för våldtäkt 2011 – döms efter resning

För tio år sedan friades mannen från våldtäkt mot barn. Men ny dna-bevisning gjorde att målet beviljades en ovanlig resning till nackdel för den misstänkte – och nu döms mannen i Svea hovrätt till fängelse i ett år och åtta månader. Mannen åtalades 2010….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.