Vagabond > Utrikes

Wednesday, 23 June, 13:11

Vagabond - 12 maj 21 kl. 10:00

De tröttnade på att inte kunna resa – började skapa semestrar på boxFöga anade Helena och Peter Hjalmarsson en pandemi, när de vid förra årsskiftet lovade varandra ett riktigt reseår. För att stilla resesuget började de resa i fantasin – nu erbjuder de fler att "boka in sig" på deras resor!.
Läs mer på Vagabond
Läs mer om:
Helena, Peter Hjalmarsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De tröttnadepå att inte kunna , resabörjade skapa , semestrar på box

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - 22 timmar sedan

På cykel till världens alla hörn – ”att passera gränser ger ett lyckorus”

De lever för dagen, skaffar vänner över hela världen och njuter av friheten. Vi träffade äventyrs- och långfärdscyklisterna Kornelia Thörn och Robin Lyne som cyklat över halva jordklotet, är aktuella med en bok – och som känner sig mer hemma i ett tält i öken än i sin egen lägenhet i Malmö..

Vagabond - Igår: 16:00

Medelhavets bästa stränder – redaktionens personliga favoriter

Charmiga klippbad, skyddade badvikar och stränder med den perfekta kombinationen av mat, bad och sand. Internet är fullt av bästa stränder-listor – men här delar vi i Vagabond-redaktionen våra egna personliga favoriter vid Medelhavet!.

Vagabond - 20 jun 21 kl. 12:00

5 hotellfavoriter i Oslo

Historiska järnvägshotell, maffiga takbarer, närhet till natur och samtidigt hippa kvarter. I Oslo finns något för alla. Här kommer fem av våra favoriter när det kommer till hotell i Oslo!.

Vagabond - 19 jun 21 kl. 11:00

Roadtrip genom Blekinge och Öland – 48 tips längs med vägen

Häng med på en resa längs Blekinges sydkust upp genom Kalmarsund till Öland. En roadtrip bortom allfarvägarna genom en central del av svensk historia..

Vagabond - 18 jun 21 kl. 11:00

Reseförsäkring – att tänka på inför sommarens resa

Behöver jag skaffa en separat covid-försäkring? Vad händer om jag hamnar i karantän? Eller om mitt PCR-test hinner gå ut?

Vagabond - 17 jun 21 kl. 14:30

Besök världens största utomhusbar – på 16 platser i Sverige

I sommar öppnar världens största utomhusbar – utspridd på 16 ställen i Sveriges avlånga land. Ta en drink mitt i ett gammalt samiskt renhägn i Liehittäja, Lappland, eller slå dig ned efter en åtta kilometers vandring rakt in i den gröna bokskogen i Ormanäs, Skåne..

Vagabond - 16 jun 21 kl. 17:00

Sommarens tågluffarkort för Norrtåg och Inlandsbanan är här

Sugen på en tågluff genom Sveriges nordligare delar i sommar? Inlandsbanan och Norrtåg släpper nu sitt gemensamma tågluffarkort vilket innebär att du totalt kan uppleva 250 mil svensk järnväg – från Kristinehamn i söder till Kiruna i norr..

Vagabond - 15 jun 21 kl. 16:00

Bästa stränderna i Skåne och Halland

Resejournalisterna Anna W. Thorbjörnsson och Marko T. Wramén är aktuella med boken "Bästa badutflykterna i Skåne och Halland" där de tipsar om över 40 badutflykter att göra i Sydsverige.

Vagabond - 14 jun 21 kl. 15:30

Hit reser redaktionen i sommar

Från Luleås skärgård i norr, till den grekiska övärlden i söder. Från fjällvandring, till skärgårdsseglatser. Så här planerar Vagabonds redaktion att spendera sina sommarmånader..

Vagabond - 13 jun 21 kl. 15:00

7 nya designhotell i Finland – mitt i naturen

Nordisk design mitt i naturen – de gemensamma nämnarna för Finlands senaste designhotell är tydliga. Här är sju hotell som precis öppnat, eller ska öppna, och som erbjuder en dos natur och avkoppling!.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.