Expressen > Nyheter

Friday, 12 August, 11:06

Expressen - 03 jul 22 kl. 17:49

Skogsbrand härjar i VästerbottenEn skogbrand härjar vid Drängsmark utanför Skellefteå. Det är fem hektar som brunnit och branden sprider sig fortfarande, säger räddningstjänsten till P4 Västerbotten.Helikoptrar arbetar med att släcka branden..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Västerbotten, Drängsmark, Skellefteå, P4 Västerbotten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbrand, härjari , Västerbotten

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Så är livet för arbetarna i kärnkraftverket Zaporizjzja

Det finns inget internet, ryska soldater är överallt och en del arbetare rövas bort.Så är livet i kärnkraftverket Zaporizjzja.Två arbetare har talat med BBC..

Expressen - 30 minuter sedan

Hård kritik mot Strandhäll efter tweet om Sabuni

Annika Strandhäll (S) går hårt åt Liberalernas svängning kring SD – och lyfter fram partiledarbytet och Nyamko Sabunis hudfärg.”Att man bytt ut en färgad kvinna mot en vit äldre jovialisk man har ju inte direkt förändrat att det är det man nu gör”, skriver hon på Twitter.Nu möts ministern av hård kritik..

Expressen - 1 timme sedan

”Det här är långsiktiga, permanenta lösningar”

Nya energiförslag från C: ”Måste kapa kostnaderna”.

Expressen - 1 timme sedan

C vill sänka elnätsavgifterna

Centerpartiet har presenterat flera förslag på hur elpriserna ska pressas ned i vinter.Enligt partiets beräkningar ska förslagen leda till en sänkning på över 5 700 kronor i månaden för ett genomsnittligt hushåll.Bland annat uppmuntras hushåll med direktverkande el att byta upp sig genom ett kostnadsavdrag på 50 procent.

Expressen - 1 timme sedan

Nytt covidvaccin ersätter de ursprungliga

Sju miljoner doser av det nya coronavaccinet levereras till Sverige den 1 september, men kan också komma tidigare, rapporterar TV4..

Expressen - 2 timmar sedan

Kritiken: Talare i kyrkan spred prorysk propaganda

Svenska kyrkans fredsarrangemang i Lund har väckt starka reaktioner. En av talarna kritiserades i efterhand för att sprida prorysk propaganda.Nu ber Svenska kyrkan om ursäkt och säger att de ska bli bättre på att göra research inför framtiden.

Expressen - 3 timmar sedan

KD: Dna-topsa vid utlänningskontroller

Personer som misstänks uppehålla sig i SVerige utan tillstånd ska DNA-topsas och få sina telefoner genomsökta. Det säger Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch i en intervju med Dagens Nyheter (DN)..

Expressen - 3 timmar sedan

MORGONENS NYHETER: Uppgifter: FBI letade efter kärnvapendokument hos Trump • Stor vattenläcka i Nyköping • FN: Attacker vid kärnkraftverk ”kan leda till katastrof”

Under sin razzia mot Donald Trump letade FBI efter hemligstämplade dokument om kärnvapen, uppger källor till Washington Post.■■■Efter nya attacker mot kärnkraftverket Zaporizjzja varnar FN för att situationen kan leda till en katastrof.■■■En omfattande vattenläcka i centrala Nyköping har ställt till det i morgontrafiken och trafik på Hamnvägen leds om..

Expressen - 3 timmar sedan

”Vi behöver minska köttkonsumtionen”

Covidpandemin och Rysslands invasion av Ukraina har ökat intresset för hur vi ska klara matförsörjningen.Och visst kan Sverige behöva ett visst mått av traditionell lagerhållning för att stå emot vissa kriser, menar Elin Röös, som forskar och undervisar kring hållbar matproduktion och konsumtion.– Men det vore verkligen en förlust om beredskapsfrågan reduceras enbart till lager av gammal teknik som diesel, bekämpningsmedel och fossilbaserad konstgödsel, säger hon i sitt sommarprat i P1.

Expressen - 4 timmar sedan

Uppgifter: FBI letade efter dokument om kärnvapen hemma hos Trump

Under FBI-razzian mot Donald Trumps lyxresidens Mar-a-Lago i måndags letade agenterna bland annat efter hemligstämplade dokument om kärnvapen.Det uppger Washington Post som hänvisar till källor med insyn i utredningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.