Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Thursday, 11 August, 16:20

Länstidningen i Jämtland - 03 jul 22 kl. 17:30

Körde med 2,75 promille i blodet – lastbilschaufför åtalasEn man i 30-årsåldern åtalades under fredagen misstänkt för grovt rattfylleri och grov vårdslöshet i trafik. Mannen var nära att orsaka flera olyckor när han körde sin lastbil med 2,75 promille i blodet..
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kördemed , 2,75, promillei , blodet, lastbilschaufföråtalas

Fler nyheter från Länstidningen i Jämtland

Länstidningen i Jämtland - 10 minuter sedan

Lapp-Nils hyllas med tvådagars spelmansstämma: ”Hans liv är som en film”

I helgen blir det spelmansfest i Kaxås. Det är Lapp-Nils som ska hedras med camping, bar, mat, dans, konserter och givetvis buskspel – ett improviserat samspel mellan spelmän – i två dygn..

Länstidningen i Jämtland - 15 minuter sedan

Lastbil har hamnat i diket vid Storöbodarna – stopp i trafiken

Strax efter klockan halv fyra fick SOS ett larm om en lastbil som vält i diket vid Storöbodarna söder om Strömsund..

Länstidningen i Jämtland - 1 timme sedan

Man slaktade nötkreatur utan tillstånd – polisen utreder brott

Livsmedelsverket har ålagt en privatperson förbud att sälja kött efter att ha slaktat utan tillstånd. Nu har även utredningen lämnats över till polis som ska utreda om mannen gjort sig skyldig till brott..

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

PRO Leva Livets vandringsgrupp på Andersön

Andersöns naturreservat var dagens mötesplats, där 18 vandringssugna PRO-kompisar möttes 10 augusti. På de trevliga informationstavlorna kunde vi läsa om bin, grävlingar och om den, såvitt vi kom fram till, nordligaste väderkvarnen. Väderkvarnen uppfördes 1776 på byns högsta punkt, när den omkringliggande byn redan var borta.

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Man anhållen för att ha försökt bryta sig in i kyrka

Tidigt under torsdagsmorgonen greps en man för att ha försökt bryta sig in i en kyrka i Östersunds kommun. Under dagen har mannen anhållits av åklagare, han misstänks även ligga bakom andra brott..

Länstidningen i Jämtland - 3 timmar sedan

Bygget på Ullådalsstugan stoppades: ”Inte ett spadtag till”

I våras drog bygget av den omstridda Ullådalsstugan igång. Men bygget har inte gått smärtfritt. Ullån har påverkats och grumlats.

Länstidningen i Jämtland - 4 timmar sedan

Vård och omsorgen i Härjedalen stabiliseras – men fortfarande svårt med vikarier

Det är för närvarande ett stabilare läge för vård och omsorg i Härjedalens kommun. Sju personer i personalstyrkan är bekräftat sjuka i covid-19 samt fem brukare, det rapporterar kommunen på sin hemsida..

Länstidningen i Jämtland - 5 timmar sedan

Portades från krogen – man åtalas för att ha dödshotat vakt och polis

En man i 20-årsåldern åtalas för hot mot tjänsteman, olaga hot och våldsamt motstånd. Konflikterna ska ha uppstått i samband med att mannen portats från en krog i Östersund..

Länstidningen i Jämtland - 5 timmar sedan

S: Lek inte affär med samhällsviktig verksamhet

Innan regeringen Reinfeldt 2010 avreglerade bilprovningen var kundnöjdheten 94 procent. Priset för att besikta bilen var runt 300 kronor. Dessutom fanns mobila besiktningsstationer som kom till bilägarna i exempelvis Gäddede eller Funäsdalen.

Länstidningen i Jämtland - 5 timmar sedan

PRO Brunflo, Brandbilar och kolbullar

I maj i år invigdes den nya brandstationen i Brunflo, detta efter att Räddningstjänsten levt i ett provisorium i många år. Den 10 augusti inbjöd PRO Brunflo alla pensionärer till visning av stationen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.