SvD > Nyheter

Thursday, 11 August, 15:47

SvD - 03 jul 22 kl. 17:15

Flera döda efter glaciär bröts av i alperna
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera dödaefter , glaciär, brötsav i , alperna

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Riefenstahl möter ”Oz” i Trumps skräckkomedi

”A nation in decline” har väckt stor uppmärksamhet på sociala medier. Men hur står sig Trumps alster som film betraktad?.

SvD - 45 minuter sedan

Bryants änka stämmer polisen för olycksbilder

Närgångna bilder från helikopterolyckan 2020 där basketstjärnan Kobe Bryant, hans tonårsdotter och sju andra personer omkom, påstås ha spridits av poliser och räddningspersonal till vänner och bekanta. I ett civilmål har Kobe Bryants änka stämt polismyndigheten i Los Angeles för att bilderna läckt ut..

SvD - 45 minuter sedan

Cyklade 21 mil – efter samtalet med van der Poel

Ett samtal med dubble OS-guldmedaljören Nils van der Poel peppade Victor Johansson till att skriva svensk simhistoria.Och att cykla 21 mil till midsommarlunchen.– Det var ett väldigt inspirerande samtal och vi håller fortfarande kontakten, berättar EM-simmaren..

SvD - 1 timme sedan

Person saknas efter kajakfärd

SvD - 1 timme sedan

Frågan som fortsätter ge Andersson huvudvärk

Fastighetsskatten är en återkommande huvudvärk för statsministern. Trots hennes nej vill både V och MP att husägare ska få betala mer. ”Väldigt rimligt att det finns en fastighetsskatt”, säger V-toppen Ali Esbati.

SvD - 1 timme sedan

”Mysterium” kring razzian mot Trump

FBI:s husrannsakan hos Donald Trump kallas av amerikanska medier för ett ”mysterium”. Anledningen: bristen på detaljer om vad som ligger bakom insatsen. Men det finns små bitar av information.

SvD - 3 timmar sedan

Franska skogsbränder hotar att sprida sig

Stora skogsbränder har återigen blossat upp i Frankrike och de riskerar att sprida sig ytterligare, varnar företrädare för Gironde-regionen..

SvD - 1 timme sedan

Svensk officer hos Nato anmäld till åklagare

En svensk officer som tjänstgjort på Natos militära högkvarter misstänks ha gjort ”stora omotiverade kontantuttag” på Försvarsmaktens betalkort. En utredning ligger nu hos åklagare..

SvD - 1 timme sedan

Ny nolla av världsettan: "Perfekt, tio av tio"

Inte en hov i ett hinder, inte minsta krångel.Henrik von Eckermann och hans King Edward dansar fram i Herning.– Det var perfekt, tio av tio från min sida och självklart från hästens sida, säger ryttarstjärnan efter ännu en felfri runda i VM-hoppningarna..

SvD - 1 timme sedan

”Läxhjälp fel väg för en ojämlik skola”

Skolans ojämlikhet ökar och de privata läxhjälpsaktörerna skor sig på den som kan betala. Resten får snällt förlita sig på andra alternativ, skriver företrädare för Röda Korsets Ungdomsförbund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.