News55 > Nyheter

Saturday, 13 August, 06:04

News55 - 03 jul 22 kl. 16:28

Otäck krasch i starten av Storbritanniens GPStorbritanniens GP var inte ens en kurva gammal när flera bilar kraschade. Värst gick det för Alfa Romeos förare Guanyu Zhou vars bil hamnade upp och ner innan den gled av banan. Efter cirka 25 minuter meddelade Alfa Romeo att Zhou är vid medvetande och. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Storbritanniens GP, GP, Alfa Romeos, Guanyu Zhou, Alfa Romeo, Zhou

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Otäck, kraschi , startenav , StorbritanniensGP

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

President anklagar opposition för uppror

Sierra Leones president anklagar oppositionen för att ligga bakom de dödliga protesterna i onsdags. President Julius Maada Bio hävdar att hans politiska rivaler ligger bakom demonstrationerna i onsdags, som på sina håll ledde till oroligheter och samman….

News55 - 4 timmar sedan

Rushdie vårdas i respirator efter attack

Författaren Salman Rushdie vårdas i respirator och är inte talbar, uppger hans agent, till följd av skadorna han ådrog sig då han attackerades på scen. "Salman kommer troligtvis förlora ett öga", uppger agenten enligt The New York Times. Attacken skedde….

News55 - 3 timmar sedan

Flyg övervakar Emån efter torkan

Länsstyrelserna i Jönköping och Kalmar län tar hjälp av Kustbevakningen för att övervaka torkan i Emån. Flygningar över området ska ge en bättre lägesbild. Östra Småland har drabbats av långvarig torka.

News55 - 3 timmar sedan

Rysslands BNP ner mindre än väntat

Ryssland ekonomi sjönk 4 procent under årets andra kvartal, vilket gör att ekonomin är på samma nivå som 2018, enligt statistikmyndigheten Rosstat. Det är en mindre tillbakagång än väntat, men den ryska centralbanken tror att fallet kommer att förvärras….

News55 - 3 timmar sedan

Mitt i guldyran– ingen final för världstrean

Först fick han guldjubla. Sedan missade han den individuella finalen. Peder Fredricsons tolv fel blev ödesdigra – men det tog inte bort glädjen.

News55 - 4 timmar sedan

Ukrainas kreditbetyg sänks

Ratinginstituten S&P och Fitch sänker Ukrainas kreditbetyg till "selective default" respektive "restricted default", vilket kan översättas till delvis inställda betalningar. Beslutet kommer efter att en majoritet av landets långivare beslutat att skjuta….

News55 - 4 timmar sedan

Rushdie vårdas i respirator

Författaren Salman Rushdie vårdas i respirator och är inte talbar, uppger hans agent. "Salman kommer troligtvis förlora ett öga", uppger agenten enligt The New York Times. En 24-årig man från New Jersey är gripen, misstänkt för att ha hoppat upp på scen….

News55 - 4 timmar sedan

Flicka föll från balkong

En flicka i tioårsåldern har förts med ambulans till sjukhus efter att ha fallit från en balkong på tredje våningen i Sandviken, skriver polisen på sin hemsida. Skadeläget är oklart. Polisen har hållit förhör med personer på platsen.

News55 - 7 timmar sedan

En död efter krock mellan bil och buss

En person har avlidit av sina skador efter det att en personbil och en linjebuss krockat utanför Knivsta i Uppland. Ytterligare två personer har förts till sjukhus med oklara skador. Larmet kom strax före 21.

News55 - 4 timmar sedan

Representanthus klubbar reformpaket

USA:s representanthus godkänner ett stort reformpaket som kongressens andra kammare, senaten, klubbade i slutet av förra veckan. "I dag vann det amerikanska folket. Särintressen förlorade", skriver president Joe Biden på Twitter, och tillägger att han s….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.