Regeringen > Nyheter

Friday, 12 August, 10:57

Regeringen - 03 jul 22 kl. 15:49

Uppdrag om ett gemensamt skolvalssystemRegeringen ger Statens skolverk uppdrag enligt nedan..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Statens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppdragom ett , gemensamt, skolvalssystem

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 1 timme sedan

Lena Hallengren besöker Emmaboda och Degerhamn

Lördag den 13 augusti besöker socialminister Lena Hallengren Emmaboda och Degerhamn. Ministern kommer bland annat att besöka hemtjänsten i Degerhamn..

Regeringen - 3 timmar sedan

Utrikesminister Ann Linde besöker Uppsala

Fredagen den 12 augusti besöker utrikesminister Ann Linde Uppsala..

Regeringen - 4 timmar sedan

Förbättrad övervakning av antibiotikaanvändning för behandling av djur

Lagrådsremissen föreslår vissa bestämmelser som ska komplettera två nya EU-förordningar som gäller veterinärmedicinska läkemedel och foder som innehåller läkemedel. Förordningarna innehåller bland annat krav på att medlemsstaterna från och med 2023 samlar in och rapporterar uppgifter om försäljning och användning av antimikrobiella läkemedel till djur..

Regeringen - 18 timmar sedan

Statsministern tar emot Tysklands förbundskansler Olaf Scholz

Tisdag den 16 augusti tar statsminister Magdalena Andersson emot Tysklands förbundskansler Olaf Scholz i Sagerska huset. Under besöket kommer Andersson och Scholz att diskutera de nära relationerna mellan Sverige och Tyskland, det nya säkerhetsläget efter Rysslands invasion av Ukraina samt den ekonomiska utvecklingen. Statsministern och förbundskanslern kommer dessutom diskutera grön industri och omställning, och ska därför även besöka Scania i Södertälje..

Regeringen - 19 timmar sedan

Morgan Johansson reser till Västervik och Oskarshamn

Fredag den 12 augusti reser justitie- och inrikesminister Morgan Johansson till Västervik för att bland annat besöka en kriminalvårdsanstalt som utökas med 50 platser. Därefter fortsätter statsrådet till Oskarshamn för att diskutera brottsförebyggande arbete med polisen och besöka en lokal fritidsgård..

Regeringen - 21 timmar sedan

Snabbt sjunkande ungdomsarbetslöshet

Svensk arbetsmarknad har gjort en stark återhämtning efter pandemin. Sysselsättningsgraden är nu högre än innan pandemin och arbetslösheten har minskat tydligt. Allra tydligast är minskningen bland unga.

Regeringen - Igår: 09:30

Ardalan Shekarabi besöker Blekinge

Fredagen den 12 augusti besöker socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi Blekinge. .

Regeringen - Igår: 06:00

Nationellt kompetenscentrum för äldreomsorg invigs den 11 augusti

Torsdag den 11 augusti invigs Nationellt kompetenscentrum för äldreomsorg vid Socialstyrelsen. Socialminister Lena Hallengren, Socialstyrelsens generaldirektör Olivia Wigzell och Marta Szebehely, professor emeritus i socialt arbete med inriktning mot äldre medverkar vid invigningen. Efter inledningstalen finns möjlighet för media att göra enskilda intervjuer..

Regeringen - Igår: 06:00

Pressträff om läget på arbetsmarknaden

Idag torsdagen den 11 augusti håller arbetsmarknads- och jämställdhetsminister Eva Nordmark och finansminister Mikael Damberg en pressträff om sysselsättningen i Sverige..

Regeringen - Igår: 16:35

Regeringens ärendeförteckningar vecka 32, 2022

Till regeringssammanträdet torsdag den 11 augusti..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.