SvD > Nyheter

Sunday, 14 August, 08:58

SvD - 03 jul 22 kl. 14:00

Politiker covidpositiv – träffade Xi JinpingEn parlamentariker i Hongkong har testat positivt för covid-19, kort efter att ha träffat Kinas ledare Xi Jinping..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Xi Jinping, Hongkong, Kinas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politiker, covidpositiv, träffadeXi , Jinping

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Rysk propaganda hittar nya vägar efter förbud

Efter EU:s blockering av ryska statsmedier har innehållet i stället börjat spridas via en rad andra sajter och konton. Att helt stoppa den ryska krigspropagandan i Europa är omöjligt, konstaterar en expert..

SvD - 1 timme sedan

Rekordmånga vargar kan skjutas i vinter

Vargarna i Sverige går mot en tuff vinter. Mycket talar för att rekordmånga vargar kan komma att skjutas sedan riksdagen tagit beslut och regeringen gett klartecken om att minska stammen kraftigt. Det skulle betyda att Sverige kan få en av de minsta vargstammarna i Europa..

SvD - 1 timme sedan

”Målet att nå Sveriges alla kor med algerna”

Kan alger till kor minska klimatproblemen med kött och mjölk? Metan­reducerad nötfärs säljs redan i butik, av en svensk startup med högt­flygande planer – men kritiker är inte övertygade..

SvD - 1 timme sedan

MP lägger om strategin: Satsar allt på en fråga

Vinden tycks ha vänt för Miljöpartiet som ligger över spärren i flera mätningar. Partiet satsar nu allt på klimatfrågan. ”Det har ju inte varit sexigt att säga att man är miljöpartist”, säger riksdagskandidaten Daniel Helldén..

SvD - 12 jun 21 kl. 00:15

Skärgårdsdröm på Yxlan: ”Mindfulness att vara här”

Marie och Anders Wollbeck glömmer bort tid och rum i den vita skärgårdsvillan med utsikt över det glittrande Blidösund..

SvD - 2 timmar sedan

Gretzer: "Krävs felfritt för svensk medalj"

Henrik von Eckermann och Jens Fredricson vann och firade lagguldet tillsammans.Nu går de en kamp om det individuella VM-guldet.Radiosportens expert Maria Gretzer vågar inte tippa att någon av dem vinner dagens final.

SvD - 2 timmar sedan

Rushdie talbar igen efter attacken

Salman Rushdie är återigen talbar och behöver inte längre respiratorvård efter knivattacken. Författaren ska till och med ha skojat från sjukhussängen..

SvD - 2 timmar sedan

Aldrig kaffe utan grädde, aldrig politik utan idéer

Åttonde delen i Ledarredaktionens sommarserie Valmanifestet, där medarbetarna presenterar sina personliga agendor inför valet. Maria Ludvigsson vill se mer principer och mindre taktik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.