SvD > Nyheter

Monday, 15 August, 21:00

SvD - 03 jul 22 kl. 15:24

Federer: "Hoppas komma tillbaka en gång till"
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Hoppas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Federer, quot;Hoppas, kommatillbaka en , gång, till"

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Ukrainare tränas i England – "mycket motiverade"

För några veckor sedan jobbade Serhij som affärsanalytiker på ett it-företag, och Zachar som civilingenjör.Nu utbildas de i Storbritannien för att befria Ukraina från Rysslands invasion – och för att överleva de första kritiska veckorna som soldater..

SvD - 30 minuter sedan

Seger opererad – blir borta länge

Svenska lagkaptenen Caroline Seger har tvingats operera den häl som besvärade henne under sommarens fotbolls-EM.”Jag gav allt jag hade men denna gång måste jag däremot kasta in handduken”, skriver hon..

SvD - 30 minuter sedan

”Han besöker sin politiska familj”

Den tyske förbundskanslern Olaf Scholz besöker Sverige och statsminister Magdalena Andersson på tisdagen. Det blir ett möte mellan två S-ledare som båda måste hantera svängningar i opinionen för kärnkraft..

SvD - 30 minuter sedan

Pamuk: Deprimerande reaktioner på attacken

Det är allas vår plikt att beskydda hotade författare. Det skriver Orhan Pamuk som en reaktion på attacken mot Salman Rushdie. Den turkiske Nobelpristagaren är själv hotad och vet hur det är att leva under livvaktsskydd..

SvD - 30 minuter sedan

Statsvetare om beskedet: Fortsatta problem för C

Centerpartiets svårighet att välja block har bidragit till nedgången i opinionen, säger statsvetaren Niklas Bolin. Han ser beskedet från Annie Lööf om att hon föredrar Andersson framför Kristersson som viktigt men ser fortsatta problem för C..

SvD - 1 timme sedan

Tvåfaldige OS-medaljören lägger av

Cykelstjärnan Tom Dumoulin lägger av med omedelbar verkan, endast 31 år gammal.”Det är tomt i tanken”, skriver nederländaren..

SvD - 1 timme sedan

Då är chansen störst att se Musks satellittåg

Meteorregnet Perseiderna har nått sin kulmen – men ett nytt himlafenomen går att beskåda under de kommande nätterna. Det är satelliter tillhörande Elon Musks företag Space X som passerar Sverige i ett tåg.– Det är så oerhört annorlunda, det är häftigt att se, säger entusiasten Calle Rosenqvist..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.