DI > Ekonomi

Friday, 12 August, 11:47

DI - 03 jul 22 kl. 13:11

Familjen sålde allt och köpte bitcoin – sedan ökade portföljen 2.000 procentFör fem år sedan sålde familjen Taihuttu alla sina ägodelar, inklusive huset, och köpte bitcoin för hela slanten. Pappa Didi Taihuttu ser nu det branta raset i kryptovalutan som ett perfekt köptillfälle. ”När hela världen är skräckslagen och tror att bitcoin kommer krascha köper jag bara mer”, säger han till CNBC..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Taihuttu, Didi Taihuttu, CNBC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjen, såldeallt och , köpte, bitcoinsedan , ökade, portföljen, 2.000 procent

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Företag alltmer hotade av brottslighet – från den egna personalen

Företag satsar alltmer pengar på cybersäkerhet och skydd mot yttre hot. Samtidigt underskattas riskerna för en växande brottskategori – brott som begås av de egna medarbetarna. Det visar ny statistik från Brottsförebyggande rådet.

DI - 15 minuter sedan

Acrinova nära dubblade sina hyresintäkter andra kvartalet

Acrinova, ett fastighetsbolag verksamt i södra Sverige, redovisar i sin delårsrapport ett nettoresultat för det andra kvartalet på 30,9 miljoner kronor (33,5). .

DI - 30 minuter sedan

Tre kinesiska bolag ansöker om avnotering i USA – faller förhandeln

Kinesiska företag som är noterade i USA sjunker under fredagen i förhandeln. Anledningen förklaras vara att bolagen China Life Insurance, PetroChina och Sinopec tillkännagivit planer på avnotering från den amerikanska börsen. .

DI - 30 minuter sedan

Scanias leveranser ökade 13,8 procent i juli

Fordonstillverkaren Tratons dotterbolag Scania ökade sina leveranser med 13,8 procent i juli. Totalt levererade Södertälje-bolaget 6.800 fordon (6.

DI - 30 minuter sedan

S lägger fram klimatpaket för ”rättvis omställning”

Socialdemokraterna presenterade på fredagen ett paket för ”rättvis omställning”, med förslag på förbättrad laddinfrastruktur, energieffektivisering för flerbostadshus och ett reformerat reseavdrag..

DI - 30 minuter sedan

Enea tecknar avtal värt nära 60 miljoner kronor

Enea har tecknat ett treårigt avtal för meddelandesäkerhet i mobilnätverk med en nordamerikansk leverantör av kommunikationstjänster. Det totala ordervärdet är 5,9 miljoner dollar..

DI - 30 minuter sedan

Huaweis intäkter minskar med 28 miljarder

Den kinesiska telekomjätten Huaweis intäkter uppgick till 453 miljarder kronor under det första halvåret 2022. Det är en minskning med 6,2 procent jämfört med samma period förra året..

DI - 45 minuter sedan

Lågt vattenstånd i Rhen kan drabba tyska tillväxten

Vattennivån i den viktiga floden Rhen har fortsatt att minska på grund av torrt klimat. Vissa fraktfartyg har inte längre möjlighet att frakta varor på floden och de fartyg som levererar gör så med kraftigt reducerad kapacitet, rapporterar Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Högre industriproduktion än väntat i eurozonen

Industriproduktionen i euroområdet steg 0,7 procent i juni, jämfört med föregående månad. Samtidigt ökade produktionen 2,4 procent jämfört med samma månad föregående år. .

DI - 45 minuter sedan

Boozts vd: Vi kommer växa snabbare än våra konkurrenter

E-handelsbolaget Boozt rusar tvåsiffrigt efter sin rapport som var i linje med de preliminära siffrorna i vinstvarningen i juni. Bolaget står fast vid den prognos som då lades fram. ”Vi hade ett väldigt bra kvartal i en utmanande miljö”, säger Hermann Haraldsson, vd på Boozt till Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.