SvD > Nyheter

Friday, 12 August, 11:51

SvD - 03 jul 22 kl. 01:13

Rekord för avskogning i Brasilien
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Brasilien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordför , avskogningi , Brasilien

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Gerhard Schröder stämmer tyska förbundsdagen

Tysklands tidigare förbundskansler Gerhard Schröder har stämt det tyska parlamentet förbundsdagen efter att flera av hans förmåner dragits in till följd av hans kopplingar till ryska energijättar..

SvD - 15 minuter sedan

KD: Polisen bör få hjälp att klara upp grova brott

Kriminella skulle frodas i Piratpartiets samhälle, skriver Andreas Carlson (KD) i en replik om att ge Polisen möjlighet att använda PKU-registret. .

SvD - 30 minuter sedan

Svantesson backar adhd-förslaget – trots kritiken

Hela skolklasser ska erbjudas adhd-utredning i utanförskapsområden, enligt ett förslag från Moderaterna i Stockholm. Trots kraftig kritik ger partitoppen Elisabeth Svantesson (M) tummen upp. .

SvD - 45 minuter sedan

Kändisvalrossen Freya hotas av avlivning

Folk följer inte myndigheternas uppmaningar att hålla avstånd till den soldyrkande valrossen Freya som just nu befinner sig i Norge.Nu hotas hon av avlivning..

SvD - 30 minuter sedan

En kritiker måste kasta sig ut

Att skriva kritik är ofta en pågående process, liksom en uppsättning är det. Misslyckandet ligger kanske i att tro att man helt ska nå fram till ett mål..

SvD - 1 timme sedan

Det här har blivit dyrast i matbutiken

Lever du på snus och godis kan du komma lindrigt undan inflationens framfart i livsmedelsbutikerna.Vill du däremot få med dig kaffe, ost och ägg hem i matkassen blir det svårare. Inflationen sjönk i juli, men livsmedelspriserna rusar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.