Corren > Nyheter

Sunday, 14 August, 09:06

Corren - 02 jul 22 kl. 20:22

Folkfest när marknaden återvände till RimforsaGodis, leksaker, väskor, kläder, möbler och mycket annat. Kommersen gick på högvarv under Rimforsa marknad som gjorde solig comeback efter pandemin. Från när och fjärran samlades människor under lördagen på Kalmarvägen i Rimforsa för att handla och köpslå. Men också för att helt enkelt få umgås och träffa folk..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Rimforsa, Kalmarvägen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folkfestnär , marknaden, återvändetill , Rimforsa

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Personalfrågorna som hotar försvarets tillväxt

Sveriges försvar ska växa. Men hur ska en organisation som är van vid att dra ned ställa om till att växla upp? Officersförbundets ordförande Lars Fresker ser en myndighet som har svårt att sätta personalen i fokus och upplever en växande frustration och uppgivenhet på förbanden..

Corren - 4 minuter sedan

Långsam rösträkning ökar spänningar i Kenya

Kenyas i huvudsak fredliga valprocess drabbades av störningar sent på lördagen då bråk uppstod utanför den nationella rösträkningscentralen..

Corren - 3 minuter sedan

Försvarsmakten: Vi lyssnar och bryr oss

Försvarsmakten säger att man lyssnar på sina anställda, men som arbetsgivare tvingas man också ta beslut som inte alla uppskattar. –Vi försöker föra dialog, säger Försvarsmaktens personaldirektör Klas Eksell..

Corren - 30 minuter sedan

Hinner ni att hitta den rätta balansen, LHC?

Linköping HC har tagit en tränare och en sjukgymnast från Oskarshamn. Något mer? Sättet att spela..

Corren - 6 timmar sedan

Nytt artilleri på plats i Ukraina

Fyra slovakiska haubitsar av typen Zuzana har anlänt till Ukraina, uppger den slovakiske försvarsministern Jaro Nad på Twitter. Ukraina uppger att det ryska militära ledarskapet omgrupperat österut i Cherson..

Corren - 1 timme sedan

Rysk propaganda hittar nya vägar efter förbud

Efter EU:s blockering av ryska statsmedier har innehållet i stället börjat spridas via en rad andra sajter och konton. Att helt stoppa den ryska krigspropagandan i Europa är omöjligt, konstaterar en expert..

Corren - 1 timme sedan

Vittne från 2008 träder fram mot R.Kelly

En ny rättegång mot R.Kelly påbörjas i veckan..

Corren - 1 timme sedan

Vadstenas invånare bjuds in till valdebatt

Vad vill egentligen Vadstenas kommunpolitiker göra efter höstens val? Det ska invånarna få veta i en valdebatt..

Corren - 1 timme sedan

Flygplats i Canberra utrymd efter skottlossning

Flygplatsen i Australiens huvudstad Canberra fick utrymmas under söndagen sedan en pistolbeväpnad man avfyrat flera skott inne i terminalen..

Corren - 7 timmar sedan

Macron har godkänt Sveriges Nato-ansökan

Frankrikes president Emmanuel Macron har undertecknat de protokoll som innebär att Frankrike formellt godkänner Sveriges och Finlands Nato-ansökningar, meddelar det franska presidentkansliet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.