DI > Ekonomi

Friday, 12 August, 11:10

DI - 02 jul 22 kl. 17:28

Pensionsmyndigheten lägger locket på om miljardkravet till SwedbankPensionsmyndigheten vill inte förklara sitt krav mot Swedbank på 4 miljarder kronor – varken hur beloppet beräknats eller vilken grund myndigheten anser sig ha för det. Pensionsmyndigheten hälsar dock att man ”ser fram emot fortsatt dialog med banken”..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Swedbank

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pensionsmyndighetenlägger , locketpå om , miljardkravettill , Swedbank

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Lågt vattenstånd i Rhen kan drabba tyska tillväxten

Vattennivån i den viktiga floden Rhen har fortsatt att minska på grund av torrt klimat. Vissa fraktfartyg har inte längre möjlighet att frakta varor på floden och de fartyg som levererar gör så med kraftigt reducerad kapacitet, rapporterar Reuters..

DI - 10 minuter sedan

Högre industriproduktion än väntat i eurozonen

Industriproduktionen i euroområdet steg 0,7 procent i juni, jämfört med föregående månad. Samtidigt ökade produktionen 2,4 procent jämfört med samma månad föregående år. .

DI - 15 minuter sedan

Boozts vd: Vi kommer växa snabbare än våra konkurrenter

E-handelsbolaget Boozt rusar tvåsiffrigt efter sin rapport som var i linje med de preliminära siffrorna i vinstvarningen i juni. Bolaget står fast vid den prognos som då lades fram. ”Vi hade ett väldigt bra kvartal i en utmanande miljö”, säger Hermann Haraldsson, vd på Boozt till Di..

DI - 30 minuter sedan

Tethys Oil producerade 9.643 fat om dagen i juli

Tethys Oils andel av produktionen på Block 3&4 onshore Sultanatet Oman, före avräkning av statens andel, uppgick under juli 2022 till 298.937 fat olja, motsvarande en genomsnittlig produktion om 9.643 fat olja per dag..

DI - 30 minuter sedan

Trafiken över Öresundsbron ökar – pandemieffekt på väg bort

Trafiken över Öresundsbron har ökat successivt under våren och sommaren och börjar närma sig nivåerna före pandemin..

DI - 45 minuter sedan

C vill sänka elnätsavgifter med 30 procent

Centerpartiet vill använda Svenska kraftnäts mångmiljardkassa till att pressa elpriserna, kapa elnätsavgifterna och införa ett grönt avdrag för energieffektivisering. ”Det innebär en rejäl prispress ned på elräkningen”, säger partiledare Annie Lööf..

DI - 45 minuter sedan

Svenska kronan försvagas efter inflationssiffran

Europaräntorna handlas något högre på fredagen, medan euron tappar mot dollarn. Börserna är upp medan oljan stiger. Svenska kronan sjunker mot dollar och euro..

DI - 45 minuter sedan

Danske Bank tror Riksbanken höjer med 75 punkter två gånger i rad

Danske Bank ändrar sin prognos och tror nu att Riksbanken höjer styrräntan med 75 punkter i såväl september som oktober – för att sedan vara klara med räntehöjningar..

DI - 1 timme sedan

Nordisk Bergteknik förvärvar bolag med omsättning på 49 miljoner kronor

Nordisk Bergteknik, som är verksamt inom berghantering och grundläggning, har beslutat om ett förvärv av samtliga aktier i TSB Borrentreprenad..

DI - 1 timme sedan

Innovativ investeringsprodukt stödjer Läkarmissionens viktiga arbete i Ukraina

Garantum har arrangerat ännu en nydanande strukturerad produkt i samarbete med Crédit Agricole CIB och Läkarmissionen. De pengar som placeras investeras i olika projekt som bidrar till att lösa sociala problem. Dessutom går en del av intäkterna till Läkarmissionens viktiga arbete i Lviv i Ukraina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.