Datormagazin > Teknik

Saturday, 13 August, 16:55

Datormagazin - 02 jul 22 kl. 16:02

Nextbase 622GW



Med imponerande bildkvalité och flera smarta funktioner är 622GW en av de bästa Dashcam anno 2022 En produktgrupp som blivit allt större år efter år är olika typer av Dashcams eller bilkameror. Detta är, för er som inte känner till begreppet, en mindre kamera som på olika sätt fästs i bilen och som i realtid [. ].
Läs mer på Datormagazin
Läs mer om:
Dashcam, En, Dashcams

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nextbase, 622GW

Fler nyheter från Datormagazin

Datormagazin - Igår: 12:58

Cherry MX introducerar ultralåga switchar

Nu kan mekaniska tangentbord göras ännu tunnare tack vare en ny typ av switchar från Cherry MX..

Datormagazin - I förrgår: 12:48

Shuttle lanserar ny mikroserver

Shuttles nya XPC Barebone är på 14 liter men är gjord för serverarbete tack vare Core- och Xeon-stöd samt vPro/AMT-kompatibilitet..

Datormagazin - I förrgår: 21:31

Logitech Aurora Collection

En komplett skrivbordsuppsättning för gamers, streamers eller den som bara vill sticka ut Efter den lyckade lanseringen av Logi Pop så fortsätter Logitech att lansera matchande, mer kompletta uppsättningar av tillbehör för den moderna datoranvändaren. Denna gång så lämnar Logitech det pastellfärgat lekfulla och inriktar sig med Aurora Collection mot den mer seriösa gamern som […].

Datormagazin - 03 aug 22 kl. 18:00

Test: Oneplus 10T

Oneplus 10T är en delvis nedbantad uppgradering med extremt snabb laddning. Efter att under 2021 valt att skippa lanseringen av en sekundär flaggskeppsmobil så är Oneplus åter tillbaka i samma lanseringsmönster som vi är vi allt sedan lanseringen av 3T vant oss vid. Men till årets lansering av Oneplus 10T så får vi inte bara […].

Datormagazin - 04 aug 22 kl. 19:31

Panasonic presenterar Toughbook 40

Panasonic presenterar Toughbook 40, en dator gjord för att användas av militären, polisen, byggbranschen och företag i den allmännyttiga sektorn. Modellen beskrivs som företagets mest avancerade hittills..

Datormagazin - 06 aug 22 kl. 12:54

Shokz open run

Benledningshörlurar med godkänt ljud om de placeras rätt, men lösningen känns inte optimal för träning Shokz, tidigare AfterShokz, är ett av de främsta, kanske till och med det främsta företaget globalt sett när det kommer till så kallade bone conduction headphone eller benledningshörlurar som blir den svenska översättningen. För er som inte känner till tekniken […].

Datormagazin - 05 aug 22 kl. 10:41

Intel kan släppa Wi-Fi 7 till klienter 2024

Enligt Intel kan sedan de första datorerna med Wi-Fi 7 bli tillgängliga under 2025..

Datormagazin - 04 aug 22 kl. 19:31

Panasonic presenterar sin ultimata robusta dator

Toughbook 40, en dator gjord för att användas av militären, polisen, byggbranschen och företag i den allmännyttiga sektorn Ända sedan 1996 har Panasonic tillverkat en lång rad datorer och surfplattor i Toughbook-serien, vilket är robusta produkter utformade för att tåla förhållanden som i normala fall skulle skada eller helt förstöra denna typ av enheter. 26 […].

Datormagazin - 03 aug 22 kl. 18:00

OnePlus 10 T

En delvis nedbantad uppgradering med extremt snabb laddning Efter att under 2021 valt att skippa lanseringen av en sekundär flaggskeppsmobil så är OnePlus åter tillbaka i samma lanseringsmönster som vi är vi allt sedan lanseringen av 3T vant oss vid. Men till årets lansering av OnePlus 10T så får vi inte bara en uppdaterad CPU […].

Datormagazin - 03 aug 22 kl. 09:22

D-Link tar hjälp av AI i nytt mesh-nätverk

WiFi 6 kombineras med AI för högre och mer tillförlitlig prestanda i nya mesh-systemet D-Link M32..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.