UNT > Nyheter

Thursday, 28 October, 14:07

UNT - 31 dec 15 kl. 01:18

Buhari vill förhandla med Boko HaramNigerias president Muhammadu Buhari öppnar upp för förhandlingar med Boko Haram för att de över 200 skolflickor som kidnappades av terrorgruppen förra året ska kunna bli frisläppta..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Boko Haram, Muhammadu Buhari

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Buharivill , förhandlamed , Boko, Haram

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 minuter sedan

Speedwayen går tillbaka till det gamla

Tillbaka till det gamla. Poängsnittet förändras och antalet åkare i varje lag blir sju som tidigare. Det är två av regeländringarna till nästa säsongs Bauhausliga..

UNT - 15 minuter sedan

Friande dom om giftvatten överklagas

Försvarsmakten stämdes på 252 miljoner kronor för att ha förorenat Uppsalas dricksvatten med giftiga PFAS-kemikalier, men slapp att betala skadestånd. Nu överklagar det kommunala vattenbolaget domen till Mark- och miljööverdomstolen..

UNT - 15 minuter sedan

Oförändrad ränta från ECB

Europeiska centralbanken (ECB) lämnar som väntat styrräntan oförändrad medan insättningsräntan som ECB använder för att stimulera inflation ligger kvar på minus 0,50 procent..

UNT - 15 minuter sedan

Nya ägare till villa i Uppsala - prislappen: 9 600 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Konsumvägen 25A i Uppsala av Lars Olof Modin..

UNT - 30 minuter sedan

Uppsala Vatten överklagar PFAS-domen

Uppsala Vatten kommer att överklaga Mark- och miljödomstolens dom att Försvarsmakten inte behöver ta ansvar för PFAS-föroreningarna..

UNT - 30 minuter sedan

Ägarbyte för gård i Märsta

Fastigheten på Eka 111 i Märsta har fått en ny ägare..

UNT - 30 minuter sedan

109 kvadratmeter stort hus i Östervåla sålt för 2 200 000 kronor

2 200 000 kronor fick Hedvig Charlotta Jenning, 37, och Thomas Mattias Klementsson, 47, från Stockholm ge för huset på adressen Västersälja 130 i Östervåla..

UNT - 45 minuter sedan

Huset på Idvägen 13 i Enköping sålt för andra gången på kort tid

Leif Pekka Gillenius, 66, och Eva Birgitta Winnberg, 67, är nya ägare till fastigheten på adressen Idvägen 13 i Enköping..

UNT - 45 minuter sedan

Macron vill ha kompensation för ubåtsaffär

Frankrikes president Emmanuel Macron har talat med Australiens premiärminister Scott Morrison i telefon, meddelar Élyséepalatset..

UNT - 45 minuter sedan

Ljusare utsikter för solskyddsjätten

Ett ökat resande efter pandemin får med sig en positiv effekt för tyska Beiersdorf, tillverkare av solskyddskrämer och med kosmetikamärket Nivea sin portfölj..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.