Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 24 October, 11:09

Västerbottens Folkblad - 30 dec 15 kl. 21:39

Borgen på en miljon dollar för CosbyEn miljon dollar i borgen – det är vad Bill Cosby avkrävts för att få vara fri i väntan på rättegång. De envisa sexbrottsanklagelserna mot honom har nu – för första gången i ett brottmål – nått så långt som till domstol. Åklagare i Pennsylvania vill att rätten prövar misstankarna om att Bill Cosby drogade [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Cosby, Bill Cosby, Pennsylvania

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borgenpå en , miljon, dollarför , Cosby

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 10 minuter sedan

Lista: Alla sex företag som startade senaste veckan i Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik bildades sex nya företag under veckan. Där finns bland annat Idra AB, Westberg Skog och Mark AB och Frölanders Lantbruk AB. Här är listan på alla företag:.

Västerbottens Folkblad - 10 minuter sedan

Tips: Vad händer i veckan? (24–31 oktober)

Vad har du för planer? Folkbladet sammanställer varje vecka kultur-, nöjes- och sportevent från hela länet. Har vi missat något?

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Barn misshandlades av styvpappa

Styvpappan tog ett så hårt tag om pojkens arm att det blev både underhuds-och hudblödningar. "Som tusen nålar" säger pojken. Nu döms styvpappan, som är i 30-årsåldern, för misshandel..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

"Värna sjukvårdens kärna"

Inför nästa år vill den styrande socialdemokratiska majoriteten i Region Västerbotten fortsätta att prioritera stora centrala projekt och minska antalet vårdanställda som jobbar patientnära. Det ställer vi inte upp på, skriver allianspartierna i Region Västerbotten i en debattartikel..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

En överdos av Wes Anderson

Ett kärleksbrev till svunna tiders journalistik och en uppvisning i estetisk perfektion är vad som bjuds i Wes Andersons nya stjärnspäckade film..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Björn Bjurling om målvaktsduon: "Seriens bästa"

Så sent som i augusti presenterade Björklöven sin nya målvaktstränare. Efter snart tre månader i klubben har Björn Bjurling fått arbeta med vad han själv kallar seriens bästa målvaktsduo..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Södra Sverige kan inte räkna med el från norr

Norrland har varit Sveriges batteri. Där har länge producerats ett överskott på el som skickats söderut. Men med den explosionsartade nyetableringen av ny, grön industri kommer elen inom några år att stanna i norr..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Misshandel i centrum och urinering på torg under natten

En urinering på Rådhustorget, ett grovt rattfylleri och ett par trafikolyckor inträffade under natten mot söndag. En misshandel ska också ha inträffat i centrala Umeå..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Veera Kauppi vill sno VM-guldet från Sverige

Att det skulle bli innebandy var klart redan i blöjåldern. Får man en innebandyklubba i doppresent blir det lätt så..

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

"Det här känns bra för mitt välmående"

I mars 2020 spurtade det svenska damstafettlaget in på en pallplats i Lahtis. Rebecca Öhrn var en del av laget, men efter det har karriären gått tyngre – och i vinter blir det ingen satsning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.