PrivataAffärer > Ekonomi

Sunday, 24 October, 11:23

PrivataAffärer - 30 dec 15 kl. 15:00

"Tre enkla råd för att få koll på pensionen"Det finns tre enkla saker att göra för att få koll på sin pension: skaffa dig en överblick, ta reda på om du har tjänstepension, samt lär dig hur dina livsval påverkar pensionen....
Läs mer på PrivataAffärer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, enkla, rådför att få , koll, pensionen

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - Igår: 15:08

Här är veckans mest blankade aktier

Fingerprint Cards är fortsatt den mest blankade aktien med korta positioner som numera uppgår till 9,23 procent av bolagets aktiekapital. Liksom de senaste veckorna befinner sig Oncopeptides på andra plats följt av Scandic Hotels. Cantargia har kommit in på listan och ersatt Boozt.

PrivataAffärer - Igår: 15:14

Emission inför notering: Eddbee tar sikte på Indiens miljardmarknad

Eddbee är ett svenskt fintechbolag som skapar plattformar inom skill gaming med sikte på de globala marknaderna inom fantasy sports och social trading. I december lanserar bolaget en stor Indien-satsning, med en dedikerad version av eddbee.com.

PrivataAffärer - Igår: 14:59

Reseavdraget i deklarationen föreslås ändras

Enligt regeringen ska reglerna för skattereduktionen också bli enklare att tillämpa, samtidigt som förslaget innebär en omfördelning av resurser från personer i storstadsområden till personer i övriga delar av landet. – Vi vill att fler ska kunna ta del av subventionen för arbetsresor. Med vårt förslag får också butiksbiträdet som bor i Sävar och tar bussen till Umeå eller undersköterskan som tar pendeltåget från Nynäshamn till Södersjukhuset en skattereduktion, säger biträdande finansminister Åsa Lindhagen i ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - Igår: 15:05

Kurskollaps i Oncopeptides

”Beslutet har fattats i samarbete och dialog med den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA”, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Pepaxto beviljades ett villkorat godkännande i USA den 26 februari 2021. ”Under våra samtal med FDA har det blivit uppenbart att FDA inte anser att Ocean uppfyller villkoren för en bekräftande studie.

PrivataAffärer - Igår: 13:43

Geely konverterar A-aktier till B-aktier i Volvo Cars

I samtal med investerare i samband med Volvo Cars potentiella börsnotering har det blivit tydligt att frågan om aktiernas relativa röststyrka är viktig, skriver Volvo Cars. ”Geely Sweden håller med om att införandet av endast en aktieklass i Volvo Cars skulle understryka Volvo Cars starka och oberoende bolagsstyrning och har därför påbörjat konverteringen”, heter det i pressmeddelandet. Planen är att Volvo Cars ska börsnoteras i Stockholm den 28 oktober.

PrivataAffärer - Igår: 12:42

Fingerprints vd om lånebehovet

Förtydligandet kommer dagen efter att offentliggörandet av kvartalsrapporten, med informationen om den eventuella lånefinansieringen, utlöst ett kursfall på 19 procent i Fingerprintaktien. ”Vi visar nu att vi är tillbaka som ett tillväxtbolag, med god utveckling inom alla våra områden, mobilt, PC, Access och betalkort. För att kunna finansiera en accelererad omsättningsökning vill vi undersöka möjligheterna för en mindre företagsobligation.

PrivataAffärer - Igår: 12:04

Autolivs försäljning backade

Autoliv redovisar ett justerat rörelseresultat om 103 miljoner dollar. Analytikerna hade räknat med ett justerat rörelseresultat om 111 miljoner dollar, enligt Infronts sammanställning av tolv analytikers prognoser. Den justerade rörelsemarginalen blev 5,6 procent.

PrivataAffärer - Igår: 11:39

Livihop handelsstoppad efter indraget tillstånd

IVO:s beslut kommer överklagas och Livihop kommer begära inhibition. Beslut om inhibition förväntas komma under nästa vecka. Livihop och dess dotterbolag bedriver tillståndspliktig verksamhet som i dagsläget utgör cirka 90 procent av koncernens totala verksamhet.

PrivataAffärer - I förrgår: 11:22

Trading Direkt om veckans största vinnare och förlorare

Bland mindre bolag fokuserades Munters, som handlades ned kraftigt efter rapport, och Plejd som gick i motsatt riktning. Tekniske analytikern Tobbe Rosén gick som vanligt igenom 14 tittarönskemål, index, råvaror, valutor och bitcoin. Teknisk analys i avsnittet: ABB, Collector, Embracer, G5, H&M, Kambi, Leovegas, Lindab, Mentice, Prevas, Skistar, Tesla, VBG, Volvo.

PrivataAffärer - I förrgår: 11:18

Hernhag: Fyra tillväxtaktier på fem års sikt

Carl: Hej! Vilka är dina favorittillväxtaktier på fem till tio års sikt i dagsläget? mvh
Marcus: Hej!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.