UNT > Nyheter

Wednesday, 27 October, 09:12

UNT - 30 dec 15 kl. 14:08

Skop: Fortsatt ledning för alliansenOpinionstrenden för Socialdemokraterna fortsätter att peka nedåt, enligt Skops senaste väljarbarometer..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Skops

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SkopFortsatt , ledningför , alliansen

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Benny Andersson: "Det hjälpte att vara svensk"

Abbas återförening kallas med rätta den mest efterlängtade i pophistorien – det skriver The Guardian i en ny stor intervju med Björn Ulvaeus och Benny Andersson..

UNT - 15 minuter sedan

Just nu: Älg på vägen på väg 56

Trafiken på väg 56 mellan Grällsbo och Tärnsjö i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

UNT - 30 minuter sedan

SBAB: Bostadsmarknaden på väg att svalna

SBAB tappar marknadsandelar, trots relativt god volymtillväxt för den statliga bankens bolån under tredje kvartalet. Framför sig ser nu vd Klas Danielsson en svalare svensk bostadsmarknad..

UNT - 30 minuter sedan

Nystartat konsultföretag i Uppsala

Design By Denninger har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Konsultverksamhet inom illustration, grafisk formgivning och videoproduktion.".

UNT - 30 minuter sedan

Linn Fernström : "Det makabra är nödvändigt"

På Linn Fernströms enorma dukar samsas realism med surrealism – och skönhet med skräck. På Liljevalchs i Stockholm visas ett av den svenska konstscenens mest framgångsrika konstnärskap – där trollsländor, självporträtt och avhuggna huvuden är självklara ingredienser. –Det makabra måste finnas där – annars känns det fattigt, säger Linn Fernström till TT..

UNT - 45 minuter sedan

Dålig kollektivtrafik ger inte rätt till färdtjänst

Att det saknas bussförbindelser i anslutning till där man bor ger inte rätt till färdtjänst, slår förvaltningsrätten fast i tre nya domar..

UNT - 45 minuter sedan

Marginell vinstökning för Swedish Match

Tobaksbolaget Swedish Match redovisar en vinst före skatt på 1 987 miljoner kronor för tredje kvartalet..

UNT - 45 minuter sedan

Hus på 120 kvadratmeter sålt i Uppsala - priset: 4 190 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Vedyxa 27 i Uppsala av Andreas Mikael och Linda Marie Elisson..

UNT - 45 minuter sedan

Peab räknar med stigande byggkostnader

Byggföretaget Peab varnar nu för ökade byggkostnader kopplade till stigande material- och energipriser. I delårsrapporten för tredje kvartalet lyfts frågan..

UNT - 1 timme sedan

Årets julvärd avslöjas i dag

Förra året tände Lars Lerin juleljuset i SVT på julafton. Snart står det klart vem som får det ärorika uppdraget i år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.