Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 October, 00:08

Expressen - 30 dec 15 kl. 11:37

Twitter skärper till reglerna mot hatTwitter har skärpt sina regler om vad man får skriva och inte. I de nya preciserade reglerna förbjuds hatiskt beteende som uppmuntrar till våld mot vissa grupper..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitter, skärpertill , reglernamot , hat

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Regeringen: Beslut om slutförvar ”månader bort”

Regeringen har lovat att ge besked i frågan om slutförvar för använt kärnbränsle. Men beskedet är ännu ”ett antal månader” bort enligt miljö- och klimatminister Per Bolund (MP). .

Expressen - 15 minuter sedan

Netflix slår prognoserna – tack vare ”Squid Game”

Koreanska serien ”Squid Game” är strömningsjätten Netflix största succé någonsin – vilket nu ger avtryck i form av en svällande prenumerantskara och ökat kassaklirr. Totalt fick Netflix 4,4 miljoner nya prenumeranter under tredje kvartalet – att jämföra med analytikernas prognos på 3,8 miljoner, rapporterar TT. Intäkterna ökade med 17 procent till motsvarande drygt 64 miljarder kronor.

Expressen - 1 timme sedan

Ygeman flaggar för höjda elpriser under vintern

Energiminister Anders Ygemans (S) budskap till svenska konsumenter är att de får räkna med höjda elpriser i vinter. Däremot bör det inte uppstå elbrist, enligt Ygeman. – Svenska kraftnät bedömer att det ser positivt ut, att vi kommer att klara den här vintern, säger han till TT.

Expressen - 1 timme sedan

Två till sjukhus efter olycka utanför Landskrona

En personbil med två personer ska enligt initiala uppgifter ha kört in i en vägg. Två personer har förts till sjukhus med ambulans. .

Expressen - 1 timme sedan

Mötet som ger Linde hopp – efter decennier av kriser

JERUSALEM. Från Heliga Birgitta till Ann Linde.Det har aldrig saknats svenskar med intresse för den omstridda landremsan mellan Medelhavet och Jordanfloden, i dag känd som Israel/Palestina.

Expressen - 3 timmar sedan

Ola Bini om rättegången i Ecuador

Två och ett halvt år har gått sedan gripandet på flygplatsen i Quito, och på torsdag skulle den svenske programmeraren Ola Bini, 39, ställas inför rätta i Ecuador. Han har jobbat dygnet runt med ett team av advokater för att förbereda sitt försvar men fruktar att det är förgäves.– Jag känner mig nervös.

Expressen - 1 timme sedan

Nikita hatade rumphakan – nu är ansiktet snett

Tiktokaren Nikita Kimberley var trött på sin rumphaka och ville fixa sitt upplevda problem med en botoxkur.Nu hänger halva ansiktet så fort hon pratar och ler.– Snälla, ta aldrig botox, uppmanar hon sina följare på Tiktok..

Expressen - 2 timmar sedan

Bebis blev omskuren – trots nekat tillstånd

Ett föräldrapar betalade 1 800 kronor till en 35-årig man för att utföra en omskärelse på deras bebis, enligt misstankarna.– Det är första gången jag hör om detta, att jag skadat ett barn, säger 35-åringen i polisförhör.Två år tidigare hade 35-åringen fått avslag för särskilt tillstånd för att utföra omskärelse.

Expressen - 2 timmar sedan

Muf: Legalisera cannabis

Moderata ungdomsförbundet (Muf) vill legalisera cannabis. Anledningen är att förbundet tror att det skulle kunna bidra till att få bukt med den organiserade brottsligheten, rapporterar TV4 Nyheterna..

Expressen - 2 timmar sedan

NYHETSDAGEN: Ola Bini inför rättegången: ”Inställd på att de kommer döma mig” • Pappans liv före attacken mot barnen och kvinnan i Lycksele • 37 000 bilar kan få körförbud efter IT-haveri

– Jag känner mig nervös. Jag är inställd på att de kommer döma mig trots att jag är oskyldig, säger programmeraren Ola Bini, 39, till Expressen inför rättegången där han anklagas för att ha hackat ett telekombolag i Ecuador. ■■■Mannen i 50-årsåldern levde av allt att döma ett vanligt liv i den lilla byn i Lycksele kommun.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.