GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 28 October, 13:44

GöteborgsPosten - 30 dec 15 kl. 09:50

Tyson knockad av hoverboard - nätet jublarMike Tyson. Känd som den yngste tungviktsvärldsmästaren någonsin. Kallad Iron Mike. Ansedd som en av boxningshistoriens mest hårtslående. Knockad - av en hoverboard..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Tyson, Iron Mike

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tyson, knockadav , hoverboard, nätet, jublar

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

48 spårvagnar tas ur bruk – för alltid

Under eftermiddagen skriv spårvagnshistoria i Göteborg. De allra äldsta vagnarna, M28, tas ur trafik för gott efter omfattande problem med rost..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Demonstrationer efter larmet – kvinnor drogas på krogen

Spetsade drinkar och sprutor – Krogbojkott från kvinnor i Storbritannien..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Ljusare utsikter för solskyddsjätten

Ett ökat resande efter pandemin får med sig en positiv effekt för tyska Beiersdorf, tillverkare av solskyddskrämer och med kosmetikamärket Nivea sin portfölj..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Macron vill ha kompensation för ubåtsaffär

Frankrikes president Emmanuel Macron har talat med Australiens premiärminister Scott Morrison i telefon, meddelar Élyséepalatset. Det är första gången de två ledarna talas vid sedan en skrotad ubåtsaffär ledde till en diplomatisk kris förra månaden..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Putins uttalande får gaspriset att falla

Den europeiska och brittiska gaspriserna faller. Ett uttalande om ökade ryska gasleveranser till EU i november av Rysslands president Vladimir Putin ligger bakom utvecklingen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Teknikhaveri hos storbanken – tusentals drabbade

Kunder hade problem att logga in i app och internetbank..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Klös i Caterpillars rapport

Amerikanska Caterpillar som konkurrerar med Volvo lastvagnar inom vissa sektorer, noterar en ökad försäljning. För tredje kvartalet redovisar man en vinst på 2:66 dollar per aktie jämfört med 1:52 dollar för samma period föregående år. Försäljningen steg med 25 procent till 12,4 miljarder dollar, cirka 106 miljarder svenska kronor..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Shell sågar förslag om bolagsstyckning

Den brittisk-nederländska oljekoncernen Royal Dutch Shell redovisar ett oväntat svagt resultat för årets tredje kvartal. Samtidigt sågar ledningen ett förslag om att stycka upp koncernen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Han får pris till Sven-David Sandströms minne

Tonsättaren Matthew Peterson tilldelas det första priset till Sven-David Sandströms minne, "Sven-David Sandström Choral Composition Awards". Priset uppmärksammar nyskriven körmusik och instiftades efter Sandströms bortgång, av honom själv och hans hustru Ann-Marie Lysell..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Byggde bastu och förstörde stenåldersboplats

En bastu, en kanal och en brygga finns nu där det en gång låg en boplats från stenåldern. Nu är markägaren polisanmäld för fornminnesbrott, rapporterar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.