Nyheter 24 > Sport

Thursday, 09 December, 02:49

Nyheter 24 - 30 dec 15 kl. 10:46

Yes! Här är filmen med de tio bästa fragsen från hela åretDet är HLTV.org som har satt ihop en film med de tio bästa fragsen från året som har gått, och det finns en hel del fint att titta på här.LÄS MER: 4 galna grejer som folk gjort IRL på grund av Counter-StrikeTvå svenskar tar plats på listan, och det är Christopher "GeT_RiGhT" Alesund från NiP och Fnatics nyförvärv Dennis "dennis" Edman. Bildkälla: YoutubeOch det var de väl värda?LÄS MER: Parodin på svenska storlaget kan vara årets bästa videoSe filmen här:.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
HLTV, LÄS MER, IRL, Counter-StrikeTvå, Christopher GeT_RiGhT Alesund, NiP, Fnatics, Dennis, Edman

Dela artikeln

89 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: YesHär är , filmenmed de , tiobästa , fragsen, från hela året

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 03 dec 21 kl. 10:40

Zlatans lyxhus i Åre sålt – så mycket kostade det

Nyheter24 har tiggare rapporterat om att Zlatan Ibrahimovic, 40, bestämde sig för att sälja sitt flådiga hus vid Copperhill Mountain i Åre i november.  Fritidshuset har tre våningar, är 250 kvm/54 kvadratmeter stort och har tre sovrum. Tomten är hela 1154 kvadratmeter stor.

Nyheter 24 - 29 nov 21 kl. 16:09

Skidskytten Hanna Öberg: Kärleksdramat, miljonerna och längden

Hur gammal är Hanna Öberg?Hanna Öberg är född den 2 november 1995 i Kiruna, men växte upp i Svensbyn utanför Piteå.Hur lång är skidskytten Hanna Öberg?

Nyheter 24 - 29 nov 21 kl. 15:03

Skidåkaren Frida Karlsson: Pengarna, pojkvännen och medaljerna

Hur gammal är Frida Karlsson? Längdskidåkaren Frida Karlsson är född den 10 augusti 1999 i Sollefteå i södra Ångermanland, enligt SOK. Hur lång är längdskidåkaren Frida Karlsson?

Nyheter 24 - 29 nov 21 kl. 11:17

Skidskytten Sebastian Samuelsson: Flickvännen, pengarna och priserna

Hur gammal är Sebastian Samuelsson? Skidskytten Sebastian Samuelsson är född den 28 mars 1997 i Katrineholm i Södermanland. När Samuelsson var nio år gammal flyttade familjen till Sollefteå.

Nyheter 24 - 14 nov 21 kl. 16:45

Zlatan säljer huset i Åre – här är den enorma prislappen

Zlatan Ibrahimovic, 40, har nu bestämt sig för att sälja sitt flådiga hus vid Copperhill Mountain i Åre. Fritidshuset har tre våningar, är 250 kvm/54 kvadratmeter stort och har tre sovrum. Tomten är hela 1154 kvadratmeter stor.

Nyheter 24 - 06 sep 21 kl. 16:54

Fotbollsspelaren Jean-Pierre Adams är död – efter 39 år i koma

Under måndagen kom beskedet att den franske fotbollsspelaren Jean-Pierre Adams gått bort vid 73 års ålder. Adams, som kom till Frankrike som tioåring, spelade bland annat i klubben Paris Saint-Germain, och genomförde 22 landskamper för det franska landslaget under 1970-talet.Adams låg i koma i 39 årFotbollsstjärnans framgångssaga, och planer på att bli tränare, fick dock ett abrupt slut när han skulle genomgå en rutinoperation av sitt skadade knä 1982.

Nyheter 24 - 25 aug 21 kl. 18:30

Sarah Sjöströms otroliga miljonframgångar – så mycket tjänar hon

Simmaren Sarah Sjöström, 28, har ett helt gäng guld-, silver- och bronsmedaljer från diverse mästerskap genom åren.Och att vara en av Sveriges, och världens, främsta idrottare är minst sagt lönsamt. Sarah Sjöström tjänar nära en halv miljonSarah Sjöström.

Nyheter 24 - 14 aug 21 kl. 14:07

Djurrättsorganisationen vill att ridsport tas bort från OS

Nyheter24 har tidigare rapporterat om när den tyska ryttaren Annika Schleu drabbades av panik under den moderna femkampens hoppning förra helgen. Hon hade tilldelats hästen Saint Boy och de kom inte alls överens.  När hästen inte ville hoppa blev Schleu förtvivlad och började hysteriskt piska hästen medan tårarna sprutade.

Nyheter 24 - 14 aug 21 kl. 14:07

Djurrättsorganisationen vill förbjuda ridsport från OS

Nyheter24 har tidigare rapporterat om när den tyska ryttaren Annika Schleu drabbades av panik under den moderna femkampens hoppning förra helgen. Hon hade tilldelats hästen Saint Boy och de kom inte alls överens. När hästen inte ville hoppa blev Schleu förtvivlad och började hysteriskt piska hästen medan tårarna sprutade.

Nyheter 24 - 08 aug 21 kl. 13:42

Messis tårar under Barcelona-avskedet: "Inte redo"

Lionel Messi, 34, har tillhört FC Barcelona i hela sin karriär, 21 år. Men nu tvingas han lämna klubben, då kontraktet gått ut. Trots att både Messi och Barcelona vill att han stannar kvar har man inte lyckats ordna en förlängning på grund av klubbens dåliga ekonomi, enligt SVT.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.