GT > Nyheter

Wednesday, 27 October, 08:26

GT - 30 dec 15 kl. 06:25

Mitt i allt kaos så finns ett även ett starkt ljusNyår. Återigen är det dags och lägga ett år bakom sig och se fram emot ett nytt. Varje gång lika förvånande över hur fort tiden flugit fram. Det känns inte alls så länge sedan jag skrev årskrönika och såg fram emot ett nytt och orört år med förväntningar och nyfikenhet. Tyvärr blev det inte enbart positiva händelser när man summerar de 365 dagar som snart passerat..
Läs mer på GT

Dela artikeln

101 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mitt i allt kaosså finns ett , ävenett , starkt ljus

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

Spårvagn har spårat ur – påverkar flera linjer

En spårvagn har spårat ur mellan Hjalmar Brantingsplatsen och Frihamnen. Västtrafik håller i nuläget på att lägga om trafiken. Linjerna 5, 6, 8 och 10 påverkas av olyckan.

GT - 11 timmar sedan

HIF nollade – efter drömstart av Gais

Helsingborgs IF skulle sätta press på Sundsvall och närma sig direktplatsen till allsvenskan.Med det gick inte.Gais nollade hemmalaget efter en chocköppning..

GT - 13 timmar sedan

Göteborgsbryggeriet återkallar öl efter miss

Stigbergets bryggeri i Göteborg använde en förbjuden ingrediens i en av sina ölsorter.Företaget har fått återkalla 1 500 ölburkar, skriver Göteborgs-Posten.– Vi gjorde fel, säger en av bryggeriets ägare till tidningen..

GT - 13 timmar sedan

Flerbarnsmamma dog – SOS anmäler till Ivo

En gravid flerbarnsmamma från Dalsland drabbades av kraftiga buksmärtor och hennes make ringde efter ambulans.Ambulans fanns tillgänglig men SOS Alarms operatör väntade 27 minuter innan den skickades ut.Under transporten drabbades kvinnan av hjärtstillestånd och avled sedan på sjukhuset.

GT - 20 timmar sedan

Får rätt – behöver inte betala tillbaka

Göteborgsvarvet får rätt i Allmänna reklamationsnämnden.Arrangören behöver inte kompensera löparna för den inställda folkfesten i år.– Vi har ju hela tiden känt att vi har villkor som stöttar vårt beslut.

GT - Igår: 07:13

Brand på LSS-boende under natten

Under natten larmades polis och räddningstjänst till ett LSS-boende i Falkenberg. Någon hade även skurit sönder däcken på en parkerad bil som tillhörde en i personalen. En anmälan om försök till mordbrand är upprättad..

GT - Igår: 06:54

Stopp i spårvagnstrafiken efter växelfel

Det är stopp i spårvagnstrafiken mellan Gamlestads torg och Angered under tisdagsmorgonen. En vagn ska ha spårat ur på grund av växelfel.Linjerna 4,8 och 9 påverkas.

GT - Igår: 06:00

Sjukhusen som inte har en enda covid-patient

Sjukhusen i Väster har just nu inga covid-patienter.Så har läget varit i snart två veckor – sedan den 13 oktober.Ändå är situationen fortsatt ansträngd.

GT - Igår: 21:49

Siffrorna förklarar – därför leder de SSL

Mullsjö leder innebandyns SSL.En stor anledning till det: Lagets starka tredjeperioder – där de på hemmaplan kört över allt motstånd.– Jag är inte särskilt förvånad.

GT - Igår: 20:07

Kaoset i bilen när älgen rusar fram – mitt i Lerums villaidyll

Kayla, 15, om mötet med skogens konung: ”Jag var skiträdd”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.