SVT > Inrikes

Thursday, 28 October, 12:59

SVT - 30 dec 15 kl. 04:12

Brand i gammal skola i LundNär räddningstjänst kom till platsen var branden fullt utvecklad..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lund

Dela artikeln

75 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , gammal, skolai , Lund

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Lena Hallengren: Inte ett problem i sig att medel blir över

Hundratals miljoner kronor i satsningen Äldreomsorgslyftet att frysa inne i år, det visar en beräkning som SVT Nyheter gjort.  Anledningen är att många kommuner kommer har haft svårt att omsätta pengarna.  “Det är i sig inte ett problem”, säger Socialminister Lena Hallengren (S)..

SVT - 4 timmar sedan

Jennies familj ska vräkas – trots kommunens nollvision

Jennie och barnen fick en bostad efter flera års flyttkaos. Nu ska de vräkas, trots stadens nollvision. – Vi trodde att vi hade fått den hjälp vi behövde men nu får vi börja om från början, säger Jennie i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 4 timmar sedan

Hanif Bali ställer inte upp i riksdagsvalet

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) ger nya besked på sin Facebooksida. Han kommer inte att ställa upp i nästa riksdagsval. ”Är väldigt taggad för detta nya kapitel i mitt liv”, skriver Bali..

SVT - 6 timmar sedan

Hundratals miljoner till äldreomsorgen kommer brinna inne

Den 1 november är sista dagen då kommuner kan ansöka om de statliga pengarna som är avsatta för Äldresomorgslyftet 2021. I år har nästan alla kommuner begärt ut hela eller delar av sitt bidrag, men hundratals miljoner kommer brinna inne då många kommuner har svårt att göra av med pengarna..

SVT - 14 timmar sedan

Skönhetsideal på sociala medier skadar unga tjejers psykiska hälsa

Att titta på bilder innehållande skönhetsideal är genomgående kopplat till mer negativa känslor kring sin egen kropp, fler ätstörda beteenden och lägre självkänsla, det beskriver en ny studie som gjorts på Karolinska Institutet..

SVT - 15 timmar sedan

Anna misstänker att hennes adoption inte gick rätt till

Anna Bohrn, projektledare för Chileadoption.se, kan vara ett av de tusentals barn som stulits för att sedan adopteras bort. – Sanningen måste fram.

SVT - 15 timmar sedan

Anna Kinberg Batras ilska – efter Magdalena Anderssons drag

När Magdalena Andersson och S krokade arm med V, MP och SD och stoppade en skattesänkning i riksdagen 2013 bröt de mot budgetpraxis. Åtta år senare gör draget fortfarande Anna Kinberg Batra förbannad. – Jag blev ju jättearg, säger den tidigare Moderatledaren i Politikbyrån..

SVT - 16 timmar sedan

Läslusten bland barn är historiskt låg i Sverige

Läslusten bland barn är historiskt låg i Sverige, visar statistik som tidningen Läraren tagit fram. Två av tre pojkar läser bara om de måste. – Vi riskerar en ny slags analfabetism, säger den prisade svenskläraren Fredrik Sandström..

SVT - 17 timmar sedan

Här pressas Anna Ekström om kritiserade Pisa-svaret

Utbildningsminister Anna Ekström kritiserades hårt för hantering av Pisaundersökningen. I SVT:s 30 minuter pressas hon om svar hon tidigare gett om undersökningen. – Jag hade absolut inga uppgifter om att elever medvetet hade exkluderats, säger Anna Ekström i 30 minuter..

SVT - 17 timmar sedan

”Vegetarisk” salami återkallas

Livsmedelsjätten Axfood återkallar ”Vegetarisk salami paprika” av märket Eldorado. Produkten innehåller soja, vilket inte framgår av förpackningen. Soja kan hos vissa personer orsaka allergiska reaktioner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.