Nyteknik > Teknik

Thursday, 28 October, 14:12

Nyteknik - 29 dec 15 kl. 17:11

Sierra Leone och Guinea fria från ebolaBåde Sierra Leone och Guinea är nu fria från ebola. Och även om Liberia måste vänta lite till innan landet anses vara kvitt den fruktade sjukdomen ses nu slutet på en epidemi som krävt fler än 11 300 människors liv..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Leone, Guinea, Sierra Leone, Liberia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sierra, Leoneoch , Guinea, friafrån , ebola

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Idén var på väg att falna – då kom undsättningen 

Den genialt enkla idén fanns. Men Nordic Quick Systems båda medgrundare höll på att drunkna i legojobb. Då kom räddningen.

Nyteknik - Igår: 09:00

Ny AI-utbildning ökar utvecklingstakten i norr

AI spelar en avgörande roll för morgondagens Sverige. Luleå tekniska universitet har därför startat en AI-utbildning som ska bidra till att forskningsrön når hela vägen till företagen som ställer om för framtiden..

Nyteknik - Igår: 08:00

En säker drift under svåra miljöer

Snart lanseras Carlo Gavazzis kompletta serie av nya högkvalitativa sensorer. Med E1-typgodkännande klarar de induktiva givarna av extrema miljöförhållanden och är tillverkade för att utstå det mesta..

Nyteknik - 1 timme sedan

Snart släpper Dyson sitt solid state-batteri i prylar

Dammsugarjättens elbil kom av sig, men Dyson utlovar att deras solid state-batteri snart kommer att finnas på marknaden. Samtidigt storinvesterar många biltillverkare i tekniken..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Hemmajobb kan ha minskat långa sjukskrivningar

Under pandemiåret 2020 minskade antalet långtidssjukskrivna inom statlig verksamhet med närmare 40 procent. Hemarbetet kan ha varit en bidragande faktor, menar facket..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Piloten från andra världskriget bärgades av Lunds universitet

25-åringen dog på sin första bombräd 1944. Nu har B-17-pilotens kropp plockats upp av en marinarkeolog vid Lunds universitet..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Fredag kl 13: Chatta med oss om elbilar! Nyheter, modeller, teknikutveckling

Ställ frågor och chatta med vår elbilstestare Felix Björklund och fordonsreporter Johan Kristensson..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Experten: Här är de tio bästa elbilarna just nu (höst 2021)

Ett år av nyheter och riktiga sjumilakliv. När vi tittar på vilka elbilar som 2021 har begåvats oss med går det bara att säga – äntligen! Här har Ny Tekniks fordonsreporter Felix Björklund samlat de bilar som för tillfället är bäst..

Nyteknik - 21 timmar sedan

Så många tvingas sluta på Nevs: ”Haft en personalflykt”

Varselförhandlingarna hos elbilstillverkaren Nevs i Trollhättan är nu avslutade, skriver lokala medier. Totalt kommer personalstyrkan att minska med 289 personer efter att 300 anställda varslades i augusti..

Nyteknik - 22 timmar sedan

Sono Motors tar solcellsbilen och rullar mot börsen

Tyska elbilen täckt av solceller ska byggas i Trollhättan. Nu har Sono Motors ansökt om en börsintroduktion på Nasdaq.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.