SVT > Inrikes

Wednesday, 20 October, 21:57

SVT - 29 dec 15 kl. 17:12

Här ryker de ihop i en het debatt om föräldraförsäkringenSocialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) och Ebba Busch Thor (KD) ryker ihop i en het debatt om föräldraledighet i kvällens Aktuellt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Annika Strandhäll, Ebba Busch Thor, Aktuellt

Dela artikeln

1070 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här rykerde , ihopi en , het, debattom , föräldraförsäkringen

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Klubbkompisen avslöjar sanningen om Ulf Kristerssons tävlingsavancemang

Från gymnast till partiledare – redan som ung ville Ulf Kristersson vara bäst. Nu avslöjar hans gamla klubbkompis Thomas Molin hur han medvetet missade i en tävling för att M-ledaren skulle gå vidare till regionsfinalen av 70:iaden. – Jag har aldrig berättat för honom, säger Thomas Molin i Politikbyrån..

SVT - 3 timmar sedan

Parlamentet hotar dra EU-kommissionen inför domstol

Europaparlamentet planerar att dra EU-kommissionen inför domstol för att inte ha använt den nya möjligheten som finns att agera mot länder som man anser bryter mot grundläggande rättsstatsprinciper..

SVT - 4 timmar sedan

Avhopparen efter Ulf Kristerssons besked om Sverigedemokraterna: ”M är SD light”

Att enskilda SD-politiker uttrycker sig rasistiskt är inte är inte problematiskt för ett samarbete mellan M och SD enligt Moderaternas partiledare Ulf Kristersson. Det rapporterar Aftonbladet. Nu anklagar den avhoppade Lundapolitikern Edith Escobar sitt parti för att ha blivit ”SD i lightversion”..

SVT - 4 timmar sedan

Sonesson (M) fick hård kritik för SD-samarbete – nu är det ingen från ledningen som hör av sig

Staffanstorps starke man Christian Sonesson fick hård kritik från partiledningen när han började samarbeta med Sverigedemokraterna. Nu har moderpartiet bytt fot – men enligt Sonesson själv är det ingen som har hört av sig för att fråga om samarbetet..

SVT - 6 timmar sedan

Regeringen öppnar för bälteskrav och högre hastighet i A-traktor

Regeringen vill nu styra upp regelverket för så kallade A-traktorer, för att göra dem säkrare och minska störningar för annan trafik. Därför vill man nu se över krav på bilbälte, strängare krav på förarutbildning och högre hastighet..

SVT - 7 timmar sedan

Cementtillgången utreds igen

En ny utredning av tillgången på cement, kalksten och klinker ska göras, meddelar näringsminister Ibrahim Baylan (S)..

SVT - 8 timmar sedan

Svantesson ångrar att hon kallade SD:s politik rasistisk

Moderaternas ekonomiskpolitiska talesperson Elisabeth Svantesson ångrar att hon tidigare kallat delar Sverigedemokraternas politik för rasistisk. – Jag tycker att det var dåligt formulerat, säger Svantesson när hon gästar SVT:s ”30 minuter”..

SVT - 9 timmar sedan

Polisen: Så bekämpas den organiserade brottsligheten

Polisen, Ekobrottsmyndigheten, Försäkringskassan och Skatteverket kallar till en gemensam pressträff klockan 13.00. Tillsammans ska man ge en bild av hur man arbetar mot den organiserade brottsligheten..

SVT - 10 timmar sedan

Mildrade fängelsestraff i mobilhärvan

En frisersalong i Halmstad, en elitfotbollsdomare och en avhoppad politiker. Det har varit några av ingredienserna i det första målet om misstänkta bedrägerier i den så kallade mobilhärvan. Nu har hovrättens dom kommit..

SVT - 11 timmar sedan

I dag utvisas svenska IS-kvinnor från Syrien

Nu utvisas ytterligare svenska IS-kvinnor och deras barn till Sverige från nordöstra Syrien där de hållits som fångar. Enligt uppgifter till SVT handlar det om tre kvinnor samt deras barn. En från västsverige och en från Stockholm, varifrån den tredje kommer är för SVT okänt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.