DI > Ekonomi

Thursday, 11 August, 17:37

DI - 01 jul 22 kl. 22:40

Garanter tecknade 66 procent av Scandion Oncologys emissionFöreträdesemissionen i Scandion Oncology på 94 miljoner kronor tecknades till cirka 80 procent, enligt preliminära siffror.  Bolaget tillförs därmed 75 miljoner kronor före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Scandion Oncologys, Scandion Oncology

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Garanter, tecknade66 procent av , Scandion, Oncologys, emission

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Stockholmsbörsen stänger kring nollan – Astra Zeneca förlorare

Stockholmsbörsen tappade fart och avslutade tillslut torsdagen försiktigt uppåt samtidigt som storbolagsindexet sjönk marginellt, tyngt av bland annat Astra Zeneca. Orrön Energy fortsatte att rusa kraftigt samtidigt som spelbolaget G5 Entertainment rasade efter sin rapport. .

DI - 15 minuter sedan

Invesco flaggar över 5 procent i Biotage

Invesco har ökat innehavet i Biotage till 5,5 procent av kapitalet. Röstandelen är 4,9 procent..

DI - 15 minuter sedan

Wall Street tappar fart – Disney och Sonos åt olika håll

Börserna i New York var halvannan timme in i torsdagshandeln fortsatt en bit över nollstrecket, men ser ut att kunna fortsätta sjunka. .

DI - 30 minuter sedan

Efter rallyt – nu rasar mjölkpriset: ”Sett en kollaps”

Mjölkpriserna kan vara på väg att sjunka snabbt, åtminstone att döma av terminspriserna på råvarubörsen i Leipzig. ”De senaste dagarna har de fallit som en sten”, säger råvaruexperten Torbjörn Iwarson med tillägget att det tar ett tag innan den utvecklingen märks i svenska butiker..

DI - 30 minuter sedan

Ny press på lantbruket efter sjunkande matpriser

Höga priser och osäker tillgång på konstgödsel fortsätter tynga lantbrukarna. Nu riskerar de dessutom att pressas ytterligare av fallande livsmedelspriser. ”Det finns en hel del frågetecken”, säger Lars-Erik Lundkvist, näringspolitisk rådgivare på LRF..

DI - 1 timme sedan

Stigande räntor under torsdagen – kronan stärktes

Såväl europeiska som amerikanska räntor steg på torsdagen, trots ytterligare tecken på dämpad inflation i USA. .

DI - 1 timme sedan

Wallenbergbolaget lyfts fram som förlorare på USA-reform – aktien faller

Astra Zeneca faller på en i övrigt neutral torsdagsbörs. Läkemedelsjätten handlas visserligen exklusive utdelning i dag men det förklarar bara en liten del av tappet. En artikel i Financial Times om kommande prisregleringar i USA ser ut att tynga aktien..

DI - 1 timme sedan

Fortsatta uppgångar på Wall Street

I den amerikanska inledande torsdagshandeln bjöds det återigen på uppåtgående indexrörelser, efter gårdagens KPI-utfall. Bland rapportbolagen stiger Walt Disney kraftigt..

DI - 1 timme sedan

Dollarn fortsätter att tappa mark – dök under tio kronor

Dollarn har haft lite motvind efter att onsdagens inflationssiffra i USA kommit in lägre än förväntat. På torsdagen har dollarn försvagats tydligt mot den svenska kronan och för en kort stund kostade en dollar mindre än tio kronor för första gången sedan i början på juni. .

DI - 1 timme sedan

McDonalds ska börja öppna upp sina restauranger i Ukraina

Hamburgerjätten McDonalds kommer börja öppna upp sina restauranger i Ukraina igen under kommande månaderna efter att de stängts när Ryssland invaderade Ukraina. Det rapporterar nyhetsbyrån AP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.