SvD > Nyheter

Saturday, 23 October, 09:03

SvD - 29 dec 15 kl. 15:34

Danmark förbereder ökad gränskontroll




Läs mer på SvD

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmark, förbereder, ökad, gränskontroll

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Lever med svår smärta i pandemins vårdköer

Operationsavdelningarna i landet är inte uppe i full kapacitet – köerna växer fortfarande.– Jag klarar en timme i trädgården sen får jag lägga mig på golvet och skrika ut min smärta, säger Peter Christensen med utslitna höfter..

SvD - 15 minuter sedan

Årets bästa andrahands-helg snart här

Har du prylar du tänkt sälja? Gör slag i saken nu. Sista helgen i oktober är den absolut bästa försäljningshelgen på hela året, enligt auktionssajten Tradera..

SvD - 1 timme sedan

FN ställer in flyg till Tigray

SvD - 1 timme sedan

Svävade mellan liv och död i covid – saknade gen

Bröderna Trtak borde inte ha hamnat nedsövda på intensiven med livshotande covid-19. De är unga, utan riskfaktorer och hade ett nästan identiskt sjukdomsförlopp. Förklaringen visar sig vara en ovanlig gendefekt..

SvD - 1 timme sedan

Troligt att fler lever med gendefekten

Gendefekten som för första gången upptäckts i Sverige kan förklara vissa fall av svår covid-19. Robin och Denny Trtak är de första som hittats i Sverige – men det kan finnas långt fler, enligt forskaren bakom studien..

SvD - 1 timme sedan

Ännu ingen gripen för mordet på Einár

Polisen har ännu inte lyckats gripa någon misstänkt för mordet på den 19-årige rapparen Einár, som under torsdagskvällen sköts till döds med flera skott på en innergård i Hammarby sjöstad i Stockholm..

SvD - 1 timme sedan

M väntas ta nya steg i kampen mot gängen

Moderaterna hoppas att rättspolitiken ska bli en valvinnare.Partistämmaren väntas i dag ge brett stöd för tuffare tag..

SvD - 2 timmar sedan

Palestinska val – vem vill egentligen ha dem?

Palestinierna har inte fått välja sina ledare på över 15 år. Och även om många, inklusive utrikesminister Ann Linde på besök i veckan, manar till val är det högst osäkert när det kan bli av.Eller om någon av de ledande parterna i området egentligen vill.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.