UNT > Nyheter

Sunday, 14 August, 09:06

UNT - 01 jul 22 kl. 21:41

KI-chefen till politikerna: Var återhållsammaKonjunkturinstitutets nye chef Albin Kainelainen uppmanar de politiska partierna att visa återhållsamhet i försöken att mildra inflationen, skriver Dagens industri..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Albin Kainelainen, Dagens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KI-chefentill , politikernaVar , återhållsamma

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 minuter sedan

Personalfrågorna som hotar försvarets tillväxt

Sveriges försvar ska växa. Men hur ska en organisation som är van vid att dra ned ställa om till att växla upp? Officersförbundets ordförande Lars Fresker ser en myndighet som har svårt att sätta personalen i fokus och upplever en växande frustration och uppgivenhet på förbanden..

UNT - 2 timmar sedan

Rapport: Baldwin måste ha avfyrat revolvern

En ny FBI-rapport från inspelningen till filmen "Rust" ser ut att motbevisa skådespelaren Alex Baldwins påståenden om att vapnet avfyrats utan att han kramade avtryckaren..

UNT - 1 timme sedan

Carl-Johan Westholm 1947-2022

Carl-Johan Westholm, Uppsala  har efter en viss tids sjukdom avlidit i en ålder av 74 år. Han efterlämnar hustru Kerstin, döttrarna Caroline och Emilie med familjer..

UNT - 6 timmar sedan

En gripen för bussattack i Jerusalem

Sju eller åtta personer har skadats, varav två allvarligt, när en buss besköts i Jerusalem i Israel..

UNT - 1 timme sedan

Flygplats i Canberra utrymd efter skottlossning

Flygplatsen i Australiens huvudstad Canberra fick utrymmas under söndagen sedan en pistolbeväpnad man avfyrat flera skott inne i terminalen..

UNT - 1 timme sedan

Vinna val eller verka för visioner?

Den dagsaktuella politiken blir snabbt inaktuell. Verdandis historia visar behovet av långsiktighet i opinionsbildningen..

UNT - 1 timme sedan

Två döda i Las Vegas efter kraftigt regn

Casinostaden Las Vegas upplever nu den mest intensiva monsunsäsongen på ett decennium med blixtoväder, kraftigt regn och översvämningar till följd..

UNT - 1 timme sedan

Rekordmånga vargar kan skjutas i vinter

Vargarna i Sverige går mot en tuff vinter. Mycket talar för att rekordmånga vargar kan komma att skjutas sedan riksdagen tagit beslut och regeringen gett klartecken om att minska stammen kraftigt. Det skulle betyda att Sverige kan få en av de minsta vargstammarna i Europa..

UNT - 2 timmar sedan

Flest arbetsolyckor med våld i särskolan

Personal inom särskola anmäler relativt sett flest arbetsolyckor med sjukfrånvaro orsakat av hot och våld, jämfört med andra yrken..

UNT - 3 timmar sedan

Amerikansk riskkapitalfond går in i SAS

Krisdrabbade flygbolaget SAS har hittat en ny finansiär. Ett amerikanskt riskkapitalbolag – Apollo Global Management – går in med motsvarande 7,1 miljarder kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.