Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 08 August, 18:22

Vimmerby Tidning - 01 jul 22 kl. 21:41

KI-chefen till politikerna: Var återhållsammaKonjunkturinstitutets nye chef Albin Kainelainen uppmanar de politiska partierna att visa återhållsamhet i försöken att mildra inflationen, skriver Dagens industri..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Albin Kainelainen, Dagens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KI-chefentill , politikernaVar , återhållsamma

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

"Danne" har fått sug på landslagsspel igen

Daniel Gustafsson tog ett steg tillbaka och tackade nej till landslagspel för några år sen. Efter dubbla segrar i Motala Open berättar Hultsfredskillen att suget för internationella mästerskap är tillbaka..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Ny seger för Duplantis – vann i Ungern

Världsrekordhållaren i stavhopp, Armand Duplantis, inledde Continental Tour-tävlingen i ungerska Szekesfehervar med att enkelt hoppa 5,60..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Försvarssamarbetet stärks i Östersjön

Försvarssamarbetet i Östersjön mellan Sverige, Norge och Danmark ska stärkas. Det ska bland annat bli lättare att utnyttja varandras militära infrastruktur och luftrum för att kontrollera regionen..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Blinken: Afrika ingen spelplan för stormakter

USA vill ha ett äkta partnerskap med Afrika och är inte ute efter att skaffa inflytande genom att mota bort andra stormakter från kontinenten. Det är budskapet från utrikesminister Antony Blinken..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

OS-medaljören stängs av efter rattfylla

Skridskostjärnan Kim Min-Seok har blivit avstängd från tävling i 18 månader av det koreanska skridskoförbundet efter att ha krockat sin bil under påverkan av alkohol efter en utekväll med landslaget. Även förbundskaptenen Kim Jin-Su och tre landslagskollegor stängs av för sin medverkan till incidenten..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

KD polisanmäler skadade valaffischer

Kristdemokraterna i Hultsfreds kommun satte upp sina lokala valaffischer i slutet av förra veckan. Det dröjde inte speciellt länge innan vissa av skyltarna saboterades med polisanmälan som följd..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Årets juli en av de varmaste

Årets juli var en av de tre varmaste som uppmätts på jorden sedan mätningarna startade. I Europa var det den sjätte varmaste julimånaden hittills, rapporterar EU:s klimattjänst Copernicus..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Minnen från Kenny Rogers liv under klubban

Den amerikanske countryikonen Kenny Rogers personliga minnessaker säljs på auktion i Beverly Hills i slutet av oktober..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Lokala friidrottare slog till med kanonresultat på SM

Vimmerbykillen Erik Gustafsson och Hultsfredtjejen Wilma Svenson stod båda för fina resultat när friidrotts-SM utomhus avgjordes i Norrköping..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Mordmisstänkt pojke kvar i häktet

En 17-årig pojke som misstänks för mord efter dödspåkörningen i Göteborg i slutet av juli ska stanna i häktet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.