SVT > Inrikes

Sunday, 24 October, 10:48

SVT - 29 dec 15 kl. 13:15

Nya rut-tjänster från augustiFrån den 1 augusti nästa år ska det bli möjligt att göra rutavdrag för ytterligare trädgårdstjänster, flytt- och it-tjänster i hemmet. Det föreslår regeringen i en promemoria..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

107 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya rut-tjänsterfrån , augusti

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Uppgifter: Flera felskjutningar innan dödsolyckan vid Rust

Vid tre tillfällen kort innan den dödliga olyckan på inspelningen av westernfilmen Rust skedde det incidenter med en rekvisitapistol. Samma dag som skådespelaren Alec Baldwins skott dödade den kvinnliga filmfotografen lämnade kameramän och tekniker inspelningen i protest mot arbetsförhållandena, uppger en källa för LA Times..

SVT - 4 timmar sedan

Svårt beräkna effekt av politiska klimatförslag

Riksdagspartierna kan inte räkna fram hur stora utsläppsminskningar klimatförslagen i deras budgetar skulle leda till, visar en enkät som SVT gjort. .

SVT - 4 timmar sedan

24 oktober: Nattens nyheter

SVT - 7 timmar sedan

Experten: Då kan vi räkna med att pandemin är över

Snart 600 dagar har gått sedan WHO klassade spridningen av coronaviruset som en pandemi. På flera håll i Europa ökar nu åter antalet fall, men enligt professor Joakim Dillner kan vi i Sverige räkna med att epidemin snart är över..

SVT - 13 timmar sedan

Därför ratades elbilen i bilismens barndom

Det är inte bara idag som elbilen är på tapeten. I bilismens barndom, i början av 1900-talet, stod utvecklingen ett tag och vägde mellan om man skulle köra el- eller bensinbilar. Nu har forskare på Lunds universitet kunnat visa vad det var som hämmade utvecklingen.

SVT - 16 timmar sedan

Så använder gängen rapmusiken – och vice versa

En del rappare och gängkriminella får utbyte av varandra i form av status. Genom musikvideor och låttexter kan artister med gängkopplingar skicka destruktiva signaler om hämnd eller fiender som ska tas omhand. – Bara de insatta förstår och det räcker ibland för att personer ska hämnas eller utsätta de här personerna för våld, säger Diamant Salihu, reporter..

SVT - 20 timmar sedan

Företagen som fick mest krisstöd gjorde vinst på 43 miljarder

De tre företag som tagit emot störst permitteringsstöd under pandemin gjorde sammanlagd vinst på 43 miljarder. Det visar SVT:s granskning. Enligt lagen ska stöden bara gå till företag med ”allvarliga ekonomiska svårigheter”..

SVT - 20 timmar sedan

”Kärnkraft kan inte vara Moderaternas enda svar på klimatfrågan”

I dag spikades Moderaternas klimatpolitik på arbetsstämman i Helsingborg. Stort fokus ligger på kärnkraftens roll. – Det är bra men det kan inte vara Moderaternas enda svar på klimatfrågan, säger Moderata ungdomsförbundets ordförande Matilda Ekeblad..

SVT - 21 timmar sedan

Kunskaps-boom på Tiktok – miljardvisningar bland unga användare

Hashtagen #Learnontiktok startades av plattformen Tiktok och har i dag omkring 185 miljarder visningar. – Det ger en otrolig effekt att se en till exempel en läkare förklara något som man kanske tyckte var lite tråkigt, säger Karin Winther, digital strateg..

SVT - 21 timmar sedan

Ulf Kristersson: ”Svenska rättsstaten är hotad”

Moderatledaren Ulf Kristersson tar upp våldet från gängkriminella som ett av de största problemen i Sverige just nu. – Det som händer nu är ett hot mot hela den svenska rättsstaten, säger Ulf Kristersson under sitt tal på M-stämman i Helsingborg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.