SvD > Nyheter

Monday, 08 August, 18:10

SvD - 01 jul 22 kl. 20:00

”Ebba Buschs Instagram ger ett oroande intryck”Ebba Buschs perfekta Instagram-fasad slår fel, tycker Carl-Michael Edenborg. Men den ”besynnerliga” bilden på KD-ledaren öppnar för en ny strategi, skriver han i den första delen av SvD Kulturs nya artikelserie om hur partiledarna lanserar sig på Instagram..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Buschs Instagram, Buschs, Instagram, Carl-Michael Edenborg, KD, SvD Kulturs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ebba, Buschs, Instagramger ett , oroande, intryck

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Blinken: Afrika ingen spelplan för stormakter

USA vill ha ett äkta partnerskap med Afrika och är inte ute efter att skaffa inflytande genom att mota bort andra stormakter från kontinenten. Det är budskapet från utrikesminister Antony Blinken..

SvD - 30 minuter sedan

Försvarssamarbetet stärks i Östersjön

Försvarssamarbetet i Östersjön mellan Sverige, Norge och Danmark ska stärkas. Det ska bland annat bli lättare att utnyttja varandras militära infrastruktur och luftrum för att kontrollera regionen..

SvD - 30 minuter sedan

Offren i Gaza är konfliktens stora förlorare

Det senaste våldsutbrottet mellan Israel och Gaza tycks vara över. Förlorare är som vanligt de palestinier som dödats utan att ha någon del i vare sig Israels eller Islamiska jihads krig mot varandra..

SvD - 30 minuter sedan

Otryggheten växer i Hässelby: ”Fruktansvärt”

Stämningen är utåt sett lugn i Hässelby gård efter det senaste mordet. Flera personer vittnar dock för SvD om en tilltagande otrygghet. ”De här barnen kommer drabbas av det här våldet på ett eller annat sätt” säger en boende..

SvD - 1 timme sedan

OS-medaljören stängs av efter rattfylla

Skridskostjärnan Kim Min-Seok har blivit avstängd från tävling i 18 månader av det koreanska skridskoförbundet efter att ha krockat sin bil under påverkan av alkohol efter en utekväll med landslaget.Även förbundskaptenen Kim Jin-Su och tre landslagskollegor stängs av för sin medverkan till incidenten..

SvD - 1 timme sedan

Efter 40 år: Tom Cruise spränger miljardvallen

Snabba biljakter, farliga stunts och en massa action. Under sin över 40 år långa karriär har Tom Cruise trollbundit tittarna. Men det är först nu som en hans filmer dragit in över 1 miljard dollar..

SvD - 1 timme sedan

Årets juli en av de varmaste

Årets juli var en av de tre varmaste som uppmätts på jorden sedan mätningarna startade. I Europa var det den sjätte varmaste julimånaden hittills, rapporterar EU:s klimattjänst Copernicus..

SvD - 1 timme sedan

Bra vitbok som inte förändrar något

PODD | 8 augusti. Sverigedemokraternas vitbok är välskriven och bidrar till ökad förståelse, men förändrar ingenting politiskt..

SvD - 2 timmar sedan

"Passionen för sporten som gör att vi står här"

En gång för länge sedan red de ut på ängarna och in i skogarna på varsin ponny.Först nu tävlar bröderna Jens och Peder Fredricson tillsammans i ett mästerskap.– Det är ganska otroligt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.