SvD > Nyheter

Sunday, 24 October, 10:50

SvD - 29 dec 15 kl. 11:00

”Sveriges koldioxidskatt är en förebild”Sverige har visat att vi lyckats förena ekonomisk tillväxt med minskade utsläpp. Den svenska koldioxidskatten är därför ett exempel för andra att följa. Nu hotas denna skatt i vissa delar av EU:s skattebyråkrati. Det är inte acceptabelt, skriver Johan Rockström med flera forskare gemensamt..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
EU, Johan Rockström

Dela artikeln

37 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges koldioxidskattär en , förebild

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Matsuyama uppfyllde drömmen

SvD - 15 minuter sedan

Erdogan vill slänga ut ambassadör – oklart när

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan har beordrat sin utrikesminister att förklara bland andra Sveriges ambassadör för ”persona non grata”.Men Sverige har ännu inte haft någon formell kontakt med Turkiet..

SvD - 1 timme sedan

Skadade filmregissören: "Helt förstörd"

”Rust”-regissören Joel Souza sörjer den dödade fotografen Halyna Hutchins.– Jag är helt förstörd efter förlusten av min vän och kollega Halyna, säger han till Deadline.Souza vårdades själv på sjukhus för sina skador efter filmskjutningen..

SvD - 1 timme sedan

Polisrapport: Advokater hjälper kriminella

Brottmålsadvokater som missköter sig och hjälper kriminella är ett större problem än tidigare känt. Det hävdar polisen i en kartläggning av kriminella nätverk.Men exakt hur stort problemet är vill myndigheten inte gå in på – och för det får den kritik..

SvD - 1 timme sedan

Polisen gör framsteg: Har något att gå på nu

Efter dödsskjutningen av rapartisten Einár pågår ett intensivt polisarbete i jakt på en eller flera misstänkta. Ännu är ingen gripen – men polisen har gjort framsteg..

SvD - 1 timme sedan

Undantagstillstånd efter mordet på VM-stjärnan

Ecuador har utlyst 60 dagars undantagstillstånd efter mordet på sprintern Alex Quiñonez, VM-bronsmedaljör på 200 meter 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.