SvD > Kultur

Tuesday, 19 October, 16:40

SvD - 29 dec 15 kl. 10:15

Från psykopat till popstjärna"Bron", "Boys", "Boy machine". Och en ny bebis. 2015 var intensivt för skådespelaren Adam Pålsson, som plötsligt var med överallt. – Det har varit det bästa året hittills, säger han..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Bron, Boys, Boy, Adam Pålsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Från psykopattill , popstjärna

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Palme trodde på myten om sig själv

Till de svåraste elementen i en historikers arbete, men också ett av de mest förrädiska, eftersom man sällan är medveten om riskerna, hör undvikandet av förrädiska myter – uppgifter och påståenden som vi möter så ofta i böcker, artiklar och andra medier att de omärkligt transformeras från påhitt och skrönor till sanning. Detta är vanligt förekommande inte bara för den äldre historiens vidkommande utan också för nutida händelser.Låt mig ta ett exempel från det egna författarskapet.

SvD - 7 timmar sedan

Kabarékänsla i berättarteater med kosläpp

Teater Pero turnerar med berättarteater av bästa märke. Skådespelarna bjuder på sagopyttipanna och underhållande kabaré om ”Mamma Mu”..

SvD - 16 timmar sedan

Prat om toaklotter blir diskussion om makt

Ord är laddade med betydelser, makt och identitet. Det visar inte minst en färsk avhandling om hur ungdomar pratar om språk med varandra..

SvD - 16 timmar sedan

Skriver du korrekt som en svensk myndighet?

Ska ordet särskrivas eller inte? Det här språktestet utgår från rekommendationerna i ”Myndig­heternas skrivregler” som är utgiven av Språkrådet..

SvD - Igår: 10:36

Jazzens veteraner får igång allsångsorgie

Veteraner som Kenny Garrett och Gilberto Gil lockar publiken på Stockholms jazzfestival att sjunga med. SvD:s Dan Backman lyssnar på guldkorn och groove..

SvD - Igår: 10:15

Stockholm har aldrig varit svartare

Niklas Natt och Dags ”Bellman noir”-trilogi, som med ”1795” får sitt avslut, är så långt från feelgood man kan komma. I centrum står ond bråd död, men även skickligt levandegjorda Stockholmsmiljöer under en epok som präglades av osäkerhet och vanstyre..

SvD - Igår: 20:33

Ska vi ropa på Säpo när böckerna brinner?

Det måste vara friheten politikerna vill åt. Nu vill de bli konstnärer – och konsten tar istället över politikens roll som uppbygglig och rättrådig..

SvD - I förrgår: 14:24

Utsökt studie i dominans och underkastelse

När ”Succession” är tillbaka med en ny säsong håller stridigheterna inom familjen Roy på att utvecklas till ett inbördeskrig. Jan Söderqvist ser en njutbar serie utförd med millimeterprecision. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.