SvD > Ekonomi

Sunday, 24 October, 10:21

SvD - 29 dec 15 kl. 09:32

Uppåt på börsenStockholmsbörsen inledde dagen med stigande kurser. Efter 15 minuters handel hade OMXS-index gått upp med 0,7 procent till 503,0..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
OMXS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt på börsen

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

Evergrande försöker lugna marknaden

Kinas skuldtyngda fastighetsjätte Evergrande återupptar ett tiotal byggprojekt i ett försök att dämpa marknadens oro..

SvD - 2 timmar sedan

Södra Sverige kan inte räkna med el från norr

Norrland har varit Sveriges batteri. Där har länge producerats ett överskott på el som skickats söderut.Men med den explosionsartade nyetableringen av ny, grön industri kommer elen inom några år att stanna i norr.

SvD - 4 timmar sedan

Knark fortfarande ett problem i bankvärlden

Rester efter droger hittades på Avanzas kontor i Stockholm.Narkotikan frodas fortfarande i den högpresterande finansvärlden, och det är ingen slump, enligt en expert..

SvD - 7 timmar sedan

Fler anmäler falska annonser

SvD - 10 timmar sedan

Bankvinsterna ger utrymme att pruta

Storbankernas redovisar miljardvinster – pengar som till stor del kommer från höga marginaler för bolån. Det gör att det finns stora möjligheter att pruta för den som vill sänka sina lånekostnader, enligt experter. .

SvD - 10 timmar sedan

”Hur får vi särkullbarn att vänta på sitt arv?”

Kan man tvinga barn som inte är gemensamma att vänta med att få ut sitt arv? Nej, men det finns ett sätt att över­tyga särkullbarn om att vänta med krav..

SvD - 10 timmar sedan

Åtta tecken som avgör om du borde byta jobb

Kört fast på jobbet och tappat motivationen – eller är du bara i en tillfällig svacka? På arbetsmarknaden behöver du inte vara lika trogen som i ett parförhållande. Flörta gärna med andra, råder experterna och listar åtta tecken på att det kan vara dags att finna en ny arbetsgivare..

SvD - 11 timmar sedan

”Squid game-skorna” ökade med 7 800 procent i försäljning

Mjukisoveraller och jympadojor. Sydkoreanska skräckserien ”Squid game” har fått försäljningen av karaktärernas anspråkslösa klädsel att rusa – och ger hopp åt en hårt kämpande textilindustri..

SvD - Igår: 06:46

Succé för bensin- och dieselbilar trots pristopp

Trots årets genombrott för laddbara bilar säljs fortfarande tiotusentals nya diesel- och bensinbilar och det finns över fyra miljoner fossilbilar i bruk. Samtidigt är bränslepriset rekordhögt och klimat­ambitionerna stora. Hur går bilekvationen egentligen ihop?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.