PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 16 October, 22:56

PrivataAffärer - 29 dec 15 kl. 08:50

Finansministern gör ett lappkast om rutFinansminister Magdalena Andersson gör ett lappkast och kan nu tänka sig att öka antalet tjänster som berättigar till rutavdrag....
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Magdalena Andersson

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansministern, görett , lappkastom , rut

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - Igår: 13:58

De mest blankade aktierna i Sverige

Parenteserna i listan avser blankningsprocent för en vecka sedan. 1. Fingerprint Cards 9,36% (9,36)
2.

PrivataAffärer - Igår: 11:19

Trading Direkt: Revanschdags för pandemins börsförlorare?

Programledare Joakim Rönning gick igenom siffrorna och Scandics börsutveckling sedan pandemin, som lett till att sätta hotellbolaget högt på blankningslistorna. Tekniske analytikern Tobbe Rosén tog därefter vid och gick igenom 14 bolag i sändningen, innan Joakim Rönning fokuserade på en summering av veckans OMXS30-utveckling och några mindre bolags rörelser. Vad var det egentligen som hände hos skogs- och pappersmassabolagen i tisdags, när EU genomförde gryningsräd?

PrivataAffärer - Igår: 11:00

Expertens viktigaste råd till pensionssparare

Specialpris för Privata Affärers läsare: Du som läser Privata Affärer får köpa boken till ett förmånligt pris. Klicka här för att beställa.  − Allt vävs samman i vårt komplexa samhällsystem.

PrivataAffärer - Igår: 11:11

Hernhag: Aktierna som jag ökat i

Jörgen: Hej Marcus! Vilka är dina tio största innehav nu? Vilka/vilket skulle du helst öka i nu?

PrivataAffärer - Igår: 10:35

Enormt intresse för Klarnagrundarens investeringsbolag

Anmälningar överstigande 1,2 miljarder kronor från över 27.000 investerare. Teckningskursen i emissionen var satt till 10 kronor per aktie och värderade bolaget till 182 miljoner kronor.

PrivataAffärer - Igår: 10:26

Analytiker: Kriser kan vara bra för bostadsmarknaden

”Under finanskrisen sade man att det bästa för högt belånade hushåll i storstäderna är en kris, för då sjunker räntan. Så länge en kris följer samma mönster som finanskrisen och coronakrisen, där centralbankerna gör allt de kan för att trycka ned räntan, är det rimligt att tro att bostadspriserna stiger även i nästa kris”, säger Nordeas chefsanalytiker Susanne Spector. Den kraftiga boprisuppgången under coronapandemin har numer välkända förklaringar, som hemarbete med ökat fokus på bostaden och en minskad konsumtion i övrigt.

PrivataAffärer - Igår: 09:41

Förvaltarna om mikrobolagsfonden: Så hittar vi de bästa bolagen

Och strategin har fungerat. Sedan starten den 1 juni 2020 har fonden fram till 15 oktober avkastat XX procent medan jämförelseindex avkastat XX procent. – Historiskt har mikrobolag haft överlägset bäst avkastning om vi jämför både med små och stora bolag.

PrivataAffärer - Igår: 09:01

Så går det för dagens börsdebutanter

Byggfakta, som tillhandahåller en plattform för marknadsinformation och säljeffektivisering inom byggindustrin, värderas till 16,4 miljarder kr efter aktieerbjudande av nytryckta och befintliga aktier med en teckningskurs på 75 kr. Strax efter börsöppning handlades aktien för just 75 kr. Netel som säljer infranättjänster i Sverige, Norge, Finland och Tyskland, går till Stockholmsbörsen med en värdering på 2,2 miljarder kronor före kapitaltillskottet i emissionen på 200 miljoner kronor.

PrivataAffärer - Igår: 08:50

Här är fredagens färska rekar

Nordea Markets sänker riktkursen för Volvo till 235 kr från 245 kr. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

PrivataAffärer - Igår: 07:54

Omvänd vinstvarning från Scandic

Resultatet var positivt påverkat av erhållna statliga stöd om 132 miljoner kronor samt aviserad återbetalning av överkonsolidering från försäkringsbolaget AFA om 44 miljoner kronor. Dessutom bedöms drygt 150 miljoner kronor av resultatet vara hänförligt till temporära effekter av Scandics karantänsverksamhet i Norge. Exklusive dessa poster uppgick således justerat ebitda för kvartalet till omkring 380 miljoner kronor, motsvarande en marginal på cirka 10 procent, skriver Scandic.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.