Regeringen > Nyheter

Monday, 08 August, 19:22

Regeringen - 01 jul 22 kl. 16:56

Ardalan Shekarabi till AlmedalenSöndag den 3 juli till onsdag den 6 juli deltar socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi i Almedalsveckan..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Shekarabi, Almedalen, Ardalan Shekarabi, Almedalsveckan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ardalan, Shekarabitill , Almedalen

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 4 timmar sedan

Anna Ekström besöker Gotland

Den 9 - 10 augusti besöker utbildningsminister Anna Ekström Gotland. Ministern kommer bland annat att besöka medeltidsveckan i Visby samt träffa ukrainska flyktingar i Roma..

Regeringen - 4 timmar sedan

Lena Hallengren besöker Katrineholm och Eskilstuna

Socialminister Lena Hallengren besöker Katrineholm och Eskilstuna den 9 och 10 augusti. Ministern kommer bland annat att besöka ett serviceboende i Katrineholm och Mälarsjukhuset i Eskilstuna.

Regeringen - 4 timmar sedan

Landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg besöker Hylte

Tisdag den 9 augusti kommer landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg besöka CE produkter, Tiraholms fisk och Derome Timber..

Regeringen - 7 timmar sedan

Näringsministern besöker Piteå och Gällivare

Den 9-10 augusti reser näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson till Piteå och Gällivare. Ministern talar vid Noliamässan och besöker företagen Smurfit Kappa, SunPipe, LKAB och Boliden, vilka är viktiga för den gröna omställningen. Media är välkomna att delta vid delar av besöken.

Regeringen - 9 timmar sedan

Samordnare ska underlätta stora etableringar i fordonsindustrins gröna omställning

Just nu genomför fordonstillverkarna massiva investeringar för utveckling och produktion av batterier. Etableringarna skapar många nya jobb men ställer krav på bland annat infrastruktur, bostäder och energitillförsel. För att underlätta stora etableringar i fordonsindustrins gröna omställning ska en samordnare utses..

Regeringen - 9 timmar sedan

Kulturministern besöker Östergötland 8-9 augusti

Den 8-9 augusti besöker Kulturminister Jeanette Gustafsdotter Östergötland. Ungas läsning, kultur som sommarjobb och kulturhistorisk vandring är några av punkterna i programmet..

Regeringen - 13 timmar sedan

Pressträff med justitie- och inrikesminister Morgan Johansson

I dag, måndag den 8 augusti kl. 14, håller justitie- och inrikesminister Morgan Johansson en pressträff där fler av regeringens åtgärder för att motarbeta våldsbejakande extremism kommer att presenteras..

Regeringen - Igår: 15:00

Pressträff med näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson

Måndag den 8 augusti håller näringslivsminister Karl-Petter Thorwaldsson en pressträff för att presentera en nyhet om insatser för stora etableringar i fordonsindustrins gröna omställning..

Regeringen - Igår: 15:00

Landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg besöker Halland

Måndag den 8 augusti kommer landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg åka till Källsjö bryggeri, Gekås och Nabo..

Regeringen - Igår: 11:58

Sverige utbildar ukrainska soldater i Storbritannien

Regeringen har beslutat att Försvarsmakten ska skicka instruktörer till Storbritannien för att genomföra militär grundutbildning för ukrainska medborgare, som sedan kan tjänstgöra i Ukrainas försvarsmakt. Syftet är att möjliggöra för Ukraina att upprätthålla och stärka sin försvarsförmåga..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.