GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 27 October, 08:30

GöteborgsPosten - 28 dec 15 kl. 17:28

Kvinna häktad för julaftonsmordEn 40-årig kvinna misstänks för att ha mördat en man hon bodde tillsammans med på julafton. Häktningsförhandling hölls på måndagen, men då ändrades rubriceringen till grov misshandel och grovt vållande till annans död..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, häktadför , julaftonsmord

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Marginell vinstökning för Swedish Match

Tobaksbolaget Swedish Match redovisar en vinst före skatt på 1 987 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med en vinst före skatt på 1 943 miljoner kronor under motsvarande period i fjol..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

AI ska väcka intresse för porslin

Ett pilotprojekt inom artificiell intelligens (AI) ska väcka besökares intresse för Rörstrands museums samlingar. Kulturnämnden i Västra Götalandsregionen ger museet medel till en ny databas, som kan identifiera bilder utan personers inblandning. Systemet ska nu byggas ut med data om porslinet.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Lägre vinst för Assa Abloy

Låsjätten Assa Abloy redovisar en vinst före skatt på 3 233 miljoner kronor för tredje kvartalet, jämfört med vinsten på 3 417 miljoner kronor motsvarande period föregående år..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Komponentbrist slår mot Electrolux

Electrolux brottas med brist på elektroniska komponenter, enligt vitvarutillverkarens rapport för tredje kvartalet. Och de väntas hålla i sig ett tag, varnar vd Jonas Samuelson i en kommentar..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Årets julvärd avslöjas i dag

Förra året tände Lars Lerin juleljuset i SVT på julafton. Snart står det klart vem som får det ärorika uppdraget i år..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stopp i spårvagnstrafiken – flera olyckor under morgonen

En urspårning och två spårvagnsolyckor på kort tid orsakar stor påverkan på kollektivtrafiken i Göteborg. Det är stopp för minst nio spårvagnslinjer.
– Vi ber resenärer att kolla i To Go-appen och ha förståelse för att det blir påverkan på trafiken, säger störningskoordinator vid Västtrafik..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Sämre än väntat för Kindred

Spelbolaget Kindred redovisar en vinst före skatt på 71,8 miljoner pund för tredje kvartalet 2021. Det kan jämföras med vinsten på 60,7 miljoner pund motsvarande period 2021..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

UD: Kuppen får konsekvenser för biståndet

Måndagens militärkupp i Sudan kommer att innebära konsekvenser för det svenska biståndet till landet, uppger utrikesdepartementet för TT..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Första hemmasegern för nykomlingen Seattle

Seattle Kracken har tagit sin första hemmaseger i NHL. Montreal besegrades med klara 5–1..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Senatorer: Bolsonaro ska åtalas

Det är presidentens ansvar att Brasilien råkat så illa ut i pandemin. Jair Bolsonaro bör därför åtalas för sin hantering av covid. Det anser en senatskommission, som nu röstat ja till en utredningsrapport..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.