Realtid > Ekonomi

Monday, 08 August, 19:07

Realtid - 01 jul 22 kl. 12:04

Han blir ny vd för Folksam Försäkring\u003cspan style=\u0022font-weight: 400;\u0022\u003eBjörn Frimodig tillträder idag som ny vd i Folksam Fondförsäkring. Han är en internrekrytering och kommer närmast från rollen som affärsstrateg i affärsområde Sak i Folksam och dessförinnan som vd i Saco Folksam försäkrings. Han efterträder Charlotta Carlberg som tillträder som ny vd i Folksam Tjänstepension.\u003c/span\u003e.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Folksam Försäkring, Frimodig, Folksam Fondförsäkring, Sak, Folksam, Saco Folksam Försäkrings, Charlotta Carlberg, Folksam Tjänstepension

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir ny vd för Folksam, Försäkring

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Bankaffären nästan i mål

Styrelsen i Bank Norwegian idag den 8 augusti 2022 godkänt fusionen med Nordax Bank. Totalt handlar det om ett vederlag om cirka 19,6 miljarder norska kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

Allianz överväger avyttra sin saudiska verksamhet

Tyska försäkringsjätten Allianz överväger en försäljning av sin saudiska verksamhet, Allianz Saudi Fransi, enligt personer med insyn i frågan..

Realtid - 3 timmar sedan

Rekordtakt i avyttringar från riskkapitalfonder

Investerare säljer för närvarande andelar i private equity-fonder i den snabbaste takten någonsin, rapporterar Financial Times. Anledningen förklaras vara den breda riskaversionen som råder på marknaden..

Realtid - 4 timmar sedan

Spacex har tagit in ytterligare 250 miljoner dollar

Rymdföretaget Spacex, som leds av Elon Musk, har samlat in ytterligare 250 miljoner dollar genom en ny kapitalrunda..

Realtid - 5 timmar sedan

Google skickar nya stämningsansökningar mot Sonos

Google stämmer Sonos och menar att högtalarföretaget gjort intrång på delar av bolagets patent kring smarta högtalare och röststyrningsteknik..

Realtid - 5 timmar sedan

SBB minskar exponering mot rörliga räntor

Fastighetsbolaget SBB har minskat sin exponering mot rörliga räntor till 25 procent, framgår det av ett pressmeddelande. I slutet av det andra kvartalet låg siffran på 35 procent.\r\n\r\nSBB:s aktie är vid 14-tiden upp med 1,9 procent..

Realtid - 5 timmar sedan

PwC bötfälls efter BT-härva

Revisionsjätten PWC bötfälls för påståenden om att företaget inte lyckades granska brittiska telekomjätten BT:s räkenskaper ordentligt efter upptäckten av ett bedrägeri på 512 miljoner pund..

Realtid - 7 timmar sedan

Carlyle Groups vd Kewsong Lee lämnar

Riskkapitalbolaget Carlyle Groups vd Kewsong Lee lämnar sin position men kommer vara tillgänglig under en övergångsperiod. Detta efter att man inte kommit överens om ett nytt kontrakt..

Realtid - 7 timmar sedan

Robert Boije: "Inga som helst belägg för att svenska bostäder har varit övervärderade"

I debatten har det hävdats att det är bra med fallande bostadspriser och där den bedömningen görs utifrån en subjektiv värdering av att det är bättre med låga än höga bostadspriser. SBAB:s chefsekonom Robert Boije tycker att det är mycket märkligt att på detta sätt subjektivt värdera prisnivån..

Realtid - 7 timmar sedan

Lannebo Småbolag Select: Minskad ränteoro bidrog till stark börsmånad

\u003cspan class=\u0022generated_text\u0022\u003eFonden Lannebo Småbolag Select steg 17,2 procent i juli, vilket var bättre än fondens jämförelseindex som steg 13,4 procent. \u003c/span\u003e.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.