SvD > Kultur

Saturday, 16 October, 22:58

SvD - 28 dec 15 kl. 16:43

"Game of thrones" mest nedladdadFör fjärde året i rad är det HBO:s drama "Game of thrones" som toppar listan över tv-serierna som laddats ner flest gånger illegalt, skriver BBC..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Game, HBO, BBC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Gameof , thrones", mest, nedladdad

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Därför skrattar aldrig den vise utan att darra

Varför tycker vi att vissa saker är så roliga att vi börjar skratta? I trebandsverket ”Gudomliga komedier” beger sig teologen Ola Sigurdson på jakt efter humorns undflyende natur genom den västerländska idéhistorien. .

SvD - 9 timmar sedan

Frifräsigt drama om demokratins dilemma

Örjan Anderssons fantasifulla tolkning av Sofokles ”Antigone” bärs av absurd humor och uppsluppet ensemblespel. Här ställs gudomliga ideal mot mänsklig opportunism..

SvD - 13 timmar sedan

Marklund övertygar i sin återkomst till deckaren

När en sedan länge försvunnen flicka hittas mördad väcks bortträngda trauman på nytt i den lilla byn Stenträsk. Magnus Persson imponeras av miljöskildringarna och gestaltningen i Liza Marklunds nya roman..

SvD - Igår: 20:44

Autister har inte råd att vänta på ett nytt samhälle

I sin nya bok riktar Clara Törnvall, utifrån sin egen diagnos, blicken mot historiska kvinnor som hade kunnat rymmas inom autismspektrat. De som läst ”Autisterna” som ett tecken på en överdiagnosticeringstrend missar Törnvalls poäng, tycker Therese Eriksson..

SvD - Igår: 10:00

Skillnad på vad folk bör – och vad de gör

En ny klimatantologi tampas genomgående med problemet att det ofta är stor skillnad på vad människor bör och vad de gör. .

SvD - Igår: 10:00

Udo Kier en av få behållningar i ”Swan song”

Regissören Todd Stephens verkar haft slut på både idéer och filmiska verktyg i ”Swan song”. Resultatet är en övertydlig film som inte ens huvudrollsinnehavaren Udo Kier kan rädda. .

SvD - Igår: 08:00

Ojämnt när Myers blodbad fortsätter

Med ”Halloween kills” fortsätter den nya ”Halloween”-trilogin. Sadistiskt berättande och politiska vändningar till trots blir filmen mest en bloddränkt transportsträcka. .

SvD - I förrgår: 17:00

Kalkonvarning för spinoff på världens bästa tv-serie

Logan Roy är på krigsstigen och Kendall försöker elda på sina syskon att följa honom i fadersupproret. Hur han lyckas ska jag inte avslöja men Logan är inte en person som retirerar utan en smutsig strid. Efter två års väntan är den svårligen dysfunktionella familjen Roy tillbaka i ”Succession”.

SvD - I förrgår: 12:00

Kul när Bob Hund spökar i absurd musikal

Bob Hund-männen dubbeljobbar med gott resultat som skådespelare i en surrealistisk musikal där deras låtar pusslats in. Det visuella uttrycket är perfekt i en saga vars helhet hade kunnat skruvas till ännu mer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.