Dagens Media > Ekonomi

Monday, 08 August, 19:16

Dagens Media - 01 jul 22 kl. 11:02

Så ska TV4 organisera arbetet när Nyhetsmorgon förlängsEfter sommaren förlängs ”Nyhetsmorgon” i TV4 med två timmar. Det innebär att redaktionen ska sända live i sex timmar. Dagens Media kan nu berätta hur arbetet ska organiseras..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
TV4, Nyhetsmorgon, Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så ska TV4, organisera, arbetetnär , Nyhetsmorgon, förlängs

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 9 timmar sedan

Crowdcube: ”Smart marknadsföring att låta sitt community investera i ens bolag”

I det 343:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Crowdcubes Nordenchef Mikael Angesjö för att diskutera crowdfunding och deras satsning i Norden..

Dagens Media - 05 aug 22 kl. 14:42

Streamingexperten om Warner Bros sammanslagning: ”Skapas turbulens”

Idag kom beslutet från Warner Bros att slå ihop streamingtjänsterna HBO Max och Discovery Plus till en jätte på marknaden. Enligt streamingexperten Manfred Aronsson är det naturligt – men innebär en risk för svenska kunder. – Redan nu har ju en mängd nordiskt innehåll försvunnit ur HBO Max, säger han..

Dagens Media - 05 aug 22 kl. 09:56

HBO Max och Discovery Plus slås ihop

Nu är det officiellt. HBO Max och Discovery Plus kommer att bli en streamingtjänst. För Europas del äger sammanslagningen rum i början av 2024..

Dagens Media - 04 aug 22 kl. 12:59

400 miljarder dollar i värde raderat hos amerikanska mediebolag

En ”perfekt storm” har raderat stora värden från amerikanska mediebolag. Enligt Financial Times ska det röra sig om 400 miljarder dollar, skriver Omni..

Dagens Media - 03 aug 22 kl. 14:02

Från full frihet till kontorstvång – så hanterar mediehusen distansarbetet efter semestern

Omni har totalflex, TV4 återgår till heltidsjobb i tv-huset. Medieföretagen har valt olika lösningar för hemarbete eller närvaro. Inget blir som förr efter pandemin och Dagens Media vet hur..

Dagens Media - 03 aug 22 kl. 12:30

Thomas Mattsson: Timbro missförstår branschens förutsättningar

Thomas Mattsson, ordförande i Tidningsutgivarnas mediestödsgrupp, håller inte med Timbros debattörer och menar att de har missförstått mediebranschens förutsättningar..

Dagens Media - 03 aug 22 kl. 10:21

Timbro riktar tung kritik mot Medieutredningen

Skrota mediestödet! Det kräver den marknadsliberala tankesmedjan Timbro, som fruktar att Mediestödsutredningens förslag cementerar det etablerade företagens dominans..

Dagens Media - 02 aug 22 kl. 11:41

SVT pudlar efter inslag om Ukraina: ”Borde gett tittarna mer kontext”

Ledarsidor och tittare har rasat och anmält SVT för inslaget från Cherson som ”andades rysk propaganda”. Nu medger SVT att de borde gett mer kontext i inslaget..

Dagens Media - 02 aug 22 kl. 10:35

Aller kniper redaktionschef från Amelia

Aller rekryterar Amelias redaktionschef Mia Zettermark till titlarna MåBra och Motherhood som togs ihop i våras. ”Nu får vi en operativ superkraft i form av Mia som kan göra verklighet av våra visioner”, säger Jennie Sandberg, som är chefredaktör på titlarna..

Dagens Media - 01 aug 22 kl. 11:54

SVT anmäls för inslag som ”andas rysk propaganda”

Granskningsnämnden fick in 101 anmälningar under juli. 25 rörde ett Rapportinslag från Ukraina och åtta handlade om Aktuellts jämförelse med franska elpriser. Resterande 68 var en blandad kompott av högt och lågt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.