DI > Ekonomi

Sunday, 14 August, 08:07

DI - 30 jun 22 kl. 22:20

Splittrad bild kring iskallt DometicDometic har rasat på börsen i år. Bilden kring aktiens potential framåt är splittrad – analytikerna tror på en kursdubblering samtidigt som andelen blankade aktier är på rekordnivåer.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Dometic

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Splittrad, bildkring , iskallt, Dometic

Fler nyheter från DI

DI - 11 timmar sedan

Lockheed Martin får jättekontrakt på 7 miljarder dollar

USA:s försvarsdepartement meddelade under natten till lördag svensk tid att amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin får ett kontrakt värt 7,6 miljarder dollar motsvarande dryga 77 miljarder kronor..

DI - 12 timmar sedan

Motvind för svenska hedgefonder

Den turbulenta starten på året har varit svårnavigerad för merparten av svenska hedgefonder. Trots en återhämtning under juli har den genomsnittliga fonden backat sedan årsskiftet. Bäst har trendföljande fonder som Lynx och SEB Asset Selection klarat sig..

DI - 12 timmar sedan

Tyska förslaget i energikrisen: Sänk temperaturen på kontoret

Tyskland är ett av Europas länder som är mest beroende av rysk naturgas och har drabbats hårdast av energikrisen till följd av Rysslands invasion av Ukraina. I ett nytt förslag föreslår Olaf Scholz regering att man ska sänka temperaturen på landets kontor, enligt Bloomberg..

DI - 12 timmar sedan

Wall Street-analytiker inför nästa veckas viktiga siffra: ”Bra nyheter är dåliga”

Flera amerikanska ekonomer och Wall Street-analytiker väntar med spänning på försäljningssiffran för juli månad i den amerikanska detaljhandeln som släpps på onsdag. ”Vi är på en plats där bra nyheter är dåliga nyheter”, säger förvaltaren Keith Buchanan till Markets Insider..

DI - 12 timmar sedan

Wall Street-analytiker inför nästa viktiga siffra: ”Bra nyheter är dåliga”

Flera amerikanska ekonomer och Wall Street-analytiker väntar med spänning på försäljningssiffran för den amerikanska detaljhandeln som släpps på onsdag. ”Vi är på en plats där bra nyheter är dåliga nyheter”, säger förvaltaren Keith Buchanan till Markets Insider..

DI - 13 timmar sedan

Ukrainsk motoffensiv förstörde sista fungerande bron över Dnepr

Massivt och monotont beskjuter den ryska armén bostadsområden i östra Ukraina. Civila dödsfall meddelas dagligen i plågsamma, repetitiva rapporter från ruinmassor i Kramatorsk, från Cherson och Donetsk. En viktig bro över Dnepr har delvis förstörts i en ukrainsk motoffensiv..

DI - 14 timmar sedan

De förvandlade familjegården till en spa-idyll

NÄRKES KIL. En gård som blev helt rätt i tiden när svemestern tog över svenskarnas sommarresande. Men egentligen var Annika Hübbinette Sundström och Robert Sundström långt före sin tid med lantlig naturturism vid Blå Bergens fot..

DI - 15 timmar sedan

Altors plastjätte rekordinvesterar i Sverige

Plastföretaget Trioworld, som ägs av riskkapitalbolaget Altor, har beslutat att miljardinvestera i en rad anläggningar, med sikte på att fördubbla omsättningen. Bland storsatsningarna som fått grönt ljus och stort statligt stöd är bygget av en Sveriges största anläggningar för återvinning av plast..

DI - 15 timmar sedan

Amerikansk ekonomi tar ny form efter klimatpaketet

USA:s president Joe Biden har haft en bra vecka. Hans enorma klimat- och skattepaket med ekonomiska stimulansåtgärder har klubbats av kongressen efter en skakig resa. Statsmakten går därmed in och reglerar stora ansvarsområden efter år av fri marknadsstyrning..

DI - 18 timmar sedan

C vill slopa skatt för egenanvändning av solel

Tak på ladugårdar, simhallar och parkeringshus är en outnyttjad energiresurs, anser Centerpartiet. ”Vi måste maxa alla våra gröna energislag”, säger C-ledaren Annie Lööf..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.