DI > Ekonomi

Sunday, 14 August, 08:26

DI - 30 jun 22 kl. 22:03

USA-börserna stängde nedåt på halvårets sista handelsdag – Pfizer mot strömmenWall Street stänger första halvårets sista handelsdag på rött. Samtliga ledande index avslutade dagen under nollstrecket. S&P 500 stängde det första halvåret på minus 20,6 procent – det sämsta första halvåret sedan 1970. På bolagsfronten föll apotekskedjan Walgreens tillsammans med kryssningsresebolagen. Mot strömmen gick Pfizer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Street, Walgreens, Pfizer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börserna, stängdenedåt på , halvåretssista , handelsdag, Pfizermot , strömmen

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SAS säkrar 7 miljarder kronor i lån via riskkapitalbolag

SAS har säkrat 700 miljoner dollar, motsvarande drygt 7 miljarder kronor, i ett nytt avtal med riskkapitalbolaget Apollo Global Management. Avtalet är strukturerat som ett lån med flera utbetalningstillfällen och ska enligt ett pressmeddelande hjälpa SAS att ”uppfylla sina affärsförpliktelser under chapter 11-processen”..

DI - 15 minuter sedan

SAS säkrar 7 miljarder kronor via riskkapitalbolag

SAS har säkrat 700 miljoner dollar, motsvarande drygt 7 miljarder kronor, i ett nytt avtal med Apollo Global Management. Avtalet är strukturerat som ett lån med flera utbetalningstillfällen och ska enligt ett pressmeddelande hjälpa SAS att ”uppfylla sina affärsförpliktelser under chapter 11-processen”..

DI - 11 timmar sedan

Lockheed Martin får jättekontrakt på 7 miljarder dollar

USA:s försvarsdepartement meddelade under natten till lördag svensk tid att amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin får ett kontrakt värt 7,6 miljarder dollar motsvarande dryga 77 miljarder kronor..

DI - 12 timmar sedan

Motvind för svenska hedgefonder

Den turbulenta starten på året har varit svårnavigerad för merparten av svenska hedgefonder. Trots en återhämtning under juli har den genomsnittliga fonden backat sedan årsskiftet. Bäst har trendföljande fonder som Lynx och SEB Asset Selection klarat sig..

DI - 12 timmar sedan

Tyska förslaget i energikrisen: Sänk temperaturen på kontoret

Tyskland är ett av Europas länder som är mest beroende av rysk naturgas och har drabbats hårdast av energikrisen till följd av Rysslands invasion av Ukraina. I ett nytt förslag föreslår Olaf Scholz regering att man ska sänka temperaturen på landets kontor, enligt Bloomberg..

DI - 13 timmar sedan

Wall Street-analytiker inför nästa veckas viktiga siffra: ”Bra nyheter är dåliga”

Flera amerikanska ekonomer och Wall Street-analytiker väntar med spänning på försäljningssiffran för juli månad i den amerikanska detaljhandeln som släpps på onsdag. ”Vi är på en plats där bra nyheter är dåliga nyheter”, säger förvaltaren Keith Buchanan till Markets Insider..

DI - 13 timmar sedan

Wall Street-analytiker inför nästa viktiga siffra: ”Bra nyheter är dåliga”

Flera amerikanska ekonomer och Wall Street-analytiker väntar med spänning på försäljningssiffran för den amerikanska detaljhandeln som släpps på onsdag. ”Vi är på en plats där bra nyheter är dåliga nyheter”, säger förvaltaren Keith Buchanan till Markets Insider..

DI - 13 timmar sedan

Ukrainsk motoffensiv förstörde sista fungerande bron över Dnepr

Massivt och monotont beskjuter den ryska armén bostadsområden i östra Ukraina. Civila dödsfall meddelas dagligen i plågsamma, repetitiva rapporter från ruinmassor i Kramatorsk, från Cherson och Donetsk. En viktig bro över Dnepr har delvis förstörts i en ukrainsk motoffensiv..

DI - 14 timmar sedan

De förvandlade familjegården till en spa-idyll

NÄRKES KIL. En gård som blev helt rätt i tiden när svemestern tog över svenskarnas sommarresande. Men egentligen var Annika Hübbinette Sundström och Robert Sundström långt före sin tid med lantlig naturturism vid Blå Bergens fot..

DI - 15 timmar sedan

Altors plastjätte rekordinvesterar i Sverige

Plastföretaget Trioworld, som ägs av riskkapitalbolaget Altor, har beslutat att miljardinvestera i en rad anläggningar, med sikte på att fördubbla omsättningen. Bland storsatsningarna som fått grönt ljus och stort statligt stöd är bygget av en Sveriges största anläggningar för återvinning av plast..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.