Regeringen > Nyheter

Thursday, 17 June, 00:37

Regeringen - 11 maj 21 kl. 14:00

Mikael Damberg och Peter Hultqvist träffar vinnarna i en internationell cybersäkerhetstävlingSverige vann den internationella cyber­säkerhets­övningen Locked Shields 2021 som genom­fördes i april i år. Det vinnande laget bestod av represen­tanter från Försvars­makten, MSB, Polisen och Säpo. Inrikes­minister Mikael Damberg och försvars­minister Peter Hultqvist träffar de vinnande myndig­heterna för att disku­tera hur cyber­säkerheten i Sverige kan utvecklas ytter­ligare..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Damberg, Peter Hultqvist, Locked Shields, Försvars, MSB, Säpo, Mikael Damberg, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 6 timmar sedan

Regeringens ärendeförteckningar vecka 24, 2021

Till regeringssammanträdet torsdag den 17 juni..

Regeringen - 8 timmar sedan

Remiss av Ds 2021:19 Anpassning av svensk rätt till EU:s nya system för reseuppgifter och resetillstånd

Här kan du ta del av till vilka remissinstanser som Justitiedepartementet har remitterat promemorian Anpassning av svensk rätt till EU:s nya system för reseuppgifter och resetillstånd (Ds 2021:19)..

Regeringen - 8 timmar sedan

Vilja välja vård och omsorg – En hållbar kompetensförsörjning inom vård och omsorg om äldre

Utredningen Nationell samordnare för kompetensförsörjning inom vård och omsorg om äldre har i sitt betänkande ”Vilja välja vård och omsorg – En hållbar kompetensförsörjning inom vård och omsorg om äldre” presenterat analyser, bedömningar och rekommendationer. Meningen är att sätta igång förändringsprocesser i kommunerna..

Regeringen - 8 timmar sedan

Nationelle samordnaren för ökad kvalitet inom äldreomsorgen överlämnade betänkande

I dag mottog socialminister Lena Hallengren betänkandet ”Vilja välja vård och omsorg – En hållbar kompetensförsörjning inom vård och omsorg om äldre (SOU 2021:52)” från nationelle samordnaren Göran Johnsson. Betänkandet innehåller 38 förslag som handlar om att höja utbildningsnivån, stärka ledarskapet, skapa trygga anställningsvillkor och en god arbetsmiljö samt tillvarata ny teknik..

Regeringen - 8 timmar sedan

Nytt system ska bidra till stärkta gränser och ökad säkerhet inom Schengenområdet

Personer som är medborgare i länder utanför EU som i dag kan resa till Schengen utan visering kommer att behöva ett resetillstånd innan avresa. Justitiedepartementet remitterar nu en promemoria med förslag till de ändringar som krävs för att anpassa svensk lag till den nya EU-förordningen, Etias..

Regeringen - 9 timmar sedan

Anpassning av svensk rätt till EU:s nya system för reseuppgifter och resetillstånd

I september 2018 antogs inom EU en förordning som innebär att det ska inrättas ett gemensamt system för reseuppgifter och resetillstånd..

Regeringen - 05 feb 21 kl. 15:02

Finskt ordförandeskap i Nordefco 2021

Vid årsskiftet tog Finland över ordförandeklubban i det nordiska försvarssamarbetet Nordefco. Bland de finska prioriteringarna hör frågor som att stärka och utveckla nordiskt samarbete i fred, kris och konflikt, samt fortsatt arbete med att genomföra Nordefcos Vision 2025..

Regeringen - 13 timmar sedan

Remiss av betänkandet Äga avfall – en del av den cirkulära ekonomin (SOU 2021:24)

Här kan du se vilka instanser som ombetts svara på Miljödepartementets remiss av betänkandet Äga avfall – en del av den cirkulära ekonomin (SOU 2021:24).

Regeringen - 13 timmar sedan

Remiss SOU 2021:37 Stärkt rätt till personlig assistans

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat SOU 2021:37 Stärkt rätt till personlig assistans..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.